апец
Јувентус фан
Amauri ке се израдува на првенецот во сериа А во дресот на јуве.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
\Го имаше клипот стаено некој побарај поназад ке видиш на Молинаро газот му се глеа:pos2::pos2:
\
Hahaha da da...najinteresno e negde kaj 1:22, Ke go plesnea Ranieri so dresot:pos2:
Нема да го плеснат со дресот само така се гледа бидејќи е свртен со грбот , а иначе јас сум нов член и поздрав до стие што навуваат за ЈУВЕНТУС ја поштувам темава и се надевам дека понатаму ќе се допишуваме повеќе поздрав:helou:
Удинезе не се баш лесен противник и не може одма туку така да им се дадат 4 гола јас сигурен сум дека ќе ги победима после она среќно израмнување на Џилардињо во 88 минута по првото коло и дека ќе ни тргне второто коло со победа како и останатите!
Напред Јуве!!!:music3:
Нема да го плеснат со дресот само така се гледа бидејќи е свртен со грбот , а иначе јас сум нов член и поздрав до стие што навуваат за ЈУВЕНТУС ја поштувам темава и се надевам дека понатаму ќе се допишуваме повеќе поздрав:helou:
Удинезе не се баш лесен противник и не може одма туку така да им се дадат 4 гола јас сигурен сум дека ќе ги победима после она среќно израмнување на Џилардињо во 88 минута по првото коло и дека ќе ни тргне второто коло со победа како и останатите!
Напред Јуве!!!:music3:
po se izgleda delpiero ke sedi na klupa za vo nedela prv sostav ovie najavuvaat amauri i trezege forza trezege
poulsen, camoranezi,delpiero na klupa, marchisio prva postava, lud li e ranieri ili ke gi cuva za so zenit
Добредојде Drughi и од мене ... пријатен престој
После подолго време и јас малце да бидам активен
Во врска со УДинезе мислам дека ќе победиме но воопшто нема да боде лесно бидејќи ќе се чуваме за со Зенит во вторник. Нема да се изненадам ако Раниери почне со овој состав
________________Буфон________________
Григера____Мелберг____Кнежевич___Де Чеље
______Сисоко______Поулсен_____Маркисио
______________Џовинко_________________
_________Јакинта_____Амаури____________
eve ti link za sostavot 99% e toj, plus i na raiuno teleteks e istiot
Можда брат ... ама сепак мислам дека Раниери сам во себе не е сигурен 99% во врска со составот , а не па некои други толку да бидат сигурни во него