Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Запата им е повреден на Удинезе..Така да очекувам Дел Пиеро да го започни натпреварот во друштво на Амаури(исто е наведено и на линкот со Газета)...Раниери мислам дека ќе излезе со овај тандем,а не би ме изненадило да излези со тројца напаѓачи така да го гледам и Трезеге меѓу овие..Така да очекувам максимум од играчите, една победа, кога би била значајна за моралот на Јувентус пред пречекот на Зенит, така и за добар старт на почетокот на сезонава иако имаат еден нерешен резултат...

хмм, прво браво за буфон за неговата изјава !
Мислам дека ТРЕЗЕГЕ е максимум спремен за овој натрпевар и мислам дека треба да му се даде шанса на ТРЕЗЕГЕ макар и со тројца напаѓачи да игра Јуве и тоа не би било лошо, а за одбрана Келини нека се чува не мора да ризикува, а ова меѓу Мелберг и Кнежевич мое мислење е дека Кнежевич да би играл прв тим заедно со Легротаље го одбраната, Кнежевич играше на некои завршни делови од натпреварите за Јуве и беше прекрасен имаше добри интервенции во одбрана спречуваше нешто според мене Кнежевич би заслужил да биде пред Мелберг, додека тој не го научи италјанскиот фудбал!

Запата им е повреден на Удинезе..Така да очекувам Дел Пиеро да го започни натпреварот во друштво на Амаури(исто е наведено и на линкот со Газета)...Раниери мислам дека ќе излезе со овај тандем,а не би ме изненадило да излези со тројца напаѓачи така да го гледам и Трезеге меѓу овие..Така да очекувам максимум од играчите, една победа, кога би била значајна за моралот на Јувентус пред пречекот на Зенит, така и за добар старт на почетокот на сезонава иако имаат еден нерешен резултат...
Trezegol ke bide Starter protiv Udinese 99.9%

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom