Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На goal.com прочитав дека џовинко го одбил договорот понуден од јувентус, и дека барал подобар договор. Колку се точни овие информации не знам.

Пред една недела сонуваше за во Јувентус, ама изгледа сонил друг сон..Овој Апија по се изгледа е голем Сонувач..Интересна работа...Пред една недела, изјави дека сон му е да се врати во Јуве и да биди подобар од минатиот пат, тоа дека Јуве му е единствената љубов, дека никогаш нема да ги заборави моментите поминати таму, дека прва опција му се, и триста тракатанци..

На goal.com прочитав дека џовинко го одбил договорот понуден од јувентус, и дека барал подобар договор. Колку се точни овие информации не знам.

Ne znam na Goal.com kolku im se tocni ifnoramciite ama jas eve procitav tuka deka pregovorite zapocnuvaat...http://www.channel4.com/sport/football_italia/sep4a.html
A gleam i deka nekoi od vesnicite vo Italija go najavuvaat istoto
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Thursday 4 September
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Gazzetta dello Sport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]The first move: Away fan ban - Napoli fans are banned from visiting away games and no Milan supporters at Genoa
Ronaldo and Recoba in the Autumn sales
Juve's objective: Protect Giovinco
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Corriere dello Sport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Kaka challenges everyone - The Ballon d'Or winner is ready to rejoin Milan and to beat... Ronaldinho
De Laurentiis: The state must defend Napoli
Juve to protect Giovinco
Inter and Sweden at Ibra's feet
Palermo's ultimatum to Colantuono
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Tuttosport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Giovinco for life - A new five year contract on the way
Camoranesi also signing a renewal until 2011

Milito fever - Genoa hysterical for the return of their prince
De Laurentiis: I could leave Napoli
Toro strategy - An agreement with Sereni is closer
[/FONT]

Да бе, овие гол.ком, повикувајќи се на АНСА,АНСА повикувајќи се на бабаму на Џовинко, дознале дека Џовинко го одбил новиот договор на Јуве..Џовинко ќе потпиши за Јуве, на глава да се наместат сите зли јазици..Стрпливост, мислам дека е најпотребна, никој не брза, така да мислам дека брзо ќе биде потпишувањето на новиот договор на Себа со Јувентус..

Пишува нешто дека сакал да си ја осигура иднината а тоа за апија мислев да го постирам пред некој ден но сум заборавил и дека сонот му е сега да настапува у премиер лигата...

Не знам што му бил сонот само сакам да остане во Јуве затоа што тој е еден од подобрите млади играчи во Јуве:salut:

Да бе, овие гол.ком, повикувајќи се на АНСА,АНСА повикувајќи се на бабаму на Џовинко, дознале дека Џовинко го одбил новиот договор на Јуве..Џовинко ќе потпиши за Јуве, на глава да се наместат сите зли јазици..Стрпливост, мислам дека е најпотребна, никој не брза, така да мислам дека брзо ќе биде потпишувањето на новиот договор на Себа со Јувентус..

Сите италијански медиуми пишуваат дека има несогласување помеѓу двете страните, ќе биде лудост јуве да не оспее да обезбеди долгорочен договор, ама незнам и што им е проблемов на децава, се занесуваат бараат плата од 7 цифри истото ни го направи и Балотели. Место да се задовлоуваат со тоа што играат во гигант се лакомат за пари. За тоа се криви и Англичаните кои можат да се разфрлаат со кеш и ги лажат со големи понуди

Ne znam kolkava plata bara Giovinco megutoa momentalnata plata mu e stvarno niska, mislam deka zema okolu 500.000 evra godisno sto e stvarno premalce. Deckoto e odlicen treba da mu se zgolemi platata no nikako ne smee da zima nekoja enormna suma. Treba da ima pokacuvanje na platata i treba da bide trpeliv, so vreme ke ima i nov dogovor so pogolema plata.

Ne znam kolkava plata bara Giovinco megutoa momentalnata plata mu e stvarno niska, mislam deka zema okolu 500.000 evra godisno sto e stvarno premalce. Deckoto e odlicen treba da mu se zgolemi platata no nikako ne smee da zima nekoja enormna suma. Treba da ima pokacuvanje na platata i treba da bide trpeliv, so vreme ke ima i nov dogovor so pogolema plata.

Vidi tuka

Фосил брат Џовинко земаше многу ниска плата, околу 50.000 евра годишно... Зарем ова се смета за плата и тоа годишна за дечко кој е иднината на Јуве и Италијанскиот фудбал... Агентите на Џовинко бараат 1 милион годишна плата, а Јуве на почеток на преговорите му нуди 600-700 000(сена не знам дали фунти или евра)... Мислам дека ке најдат разбирање и двете сртани и со околу 800 000(евра-фунти) ке потпиши договор... И да напоменам дека 600-700 000 не е премалку... Киелини пред да го продолжи договорот земаше 400 000 годишно... Е сега веќе кога се докажа како супер и класа играч зема 1.400 000 евра годишно... Позз... То е то...

Пред се допишување договор на Гиовинко звер е човекот за две години секако дека ќе биде играч од светска класа:toe:

Да бе и јас сега го прочитав тоа на гол, на овие Сити им удрија парите во главата. Новиов газда како парите на улица да ги наоѓа се расфрла со понуди за секој подобар играч. Сепак јас не верувам дека Јуве ке го продадат Буфон. Не баш се се купува со пари....:salut:

Недвед стварно е откачен:)Сега го читав..Инаку, гледам сака да се наруши хармонијата меѓу Јуве и Џовинко, ама нема да успеат..Разликата била во 100.000 -200.000евра, и мислам дека ќе се најде заеднички јазик..Ваљда Секо не е толку ненормален најголемиот талент да го прокоцка за 100.000-200.000..Нека му даде милион, и тоа нека му биде стимулација..Толку му е желбата...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom