Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Duman , најискрено малце претера на темава , факт е дека не се мирисаат фановите на Јуве и Интер , што е и нормално , али имаш некои испади на темава , со оглед дека си нов на форумов таквите не се толерираат .

Иначе форум е , мене воопштно не би ми сметало некој од фан клуб Јуве да дојде на темата Интер и да влезе во било каква дискусија , тука сме ние да демантираме или пак да се согласиме со мислењето , али не мора остро да се постапува , малце конструктивност во постовите и подобар речник .
Е тоа нас ни смета бидејки не се сложуваме и се караме и излегуваат офф топици. :salut:

Добро бе, што ви е проблемов? Зашто секад мора од обична дискусија, да премине во лични навреди? Разбирам да се закарате... Али и лични навреди бе? Думан, претера овојпат, а ти торпедо, добро ќе беше да не навредуваш во иднина, и да не пишуваш пост под пост, не личи... А тебе иксфајр, зашто ти пречи тоа што интеристите се умешуваат у разговор? За тоа и е форумов како што кажа Ѕуn. и јас многупати сум се умешал у разговор у интер темата, и сме се закарале, што е нормално, али сепак се водеа дискусии во рамки на дозволеното... ова на ништо не личи... Ако ви пречи нивното умешување, не дискутирајте уопште...

abre garfield t.e Marko, zs ne si gleas tvojata rabota, i vidi malce vo razgovorot deka tie prvi pocnaa, a na niven forum kako sto kaza fler pisi nesto imas ban direktno. igraj si igricki tamu i ne mi kazuvaj na mene so da pisam

ps: bez navreda, nisto licno

Брат, си ја гледам јас мојата работа, го кажувам ова само за доброто на вас, форумот и излгледот на темата... ништо друго, не претерувајте со навреди... дискутирајте во рамките на дозволеното... И не е точно тоа за банот, јас имам многупати пишано, па не јадев бан... Форсирајте кулирање браќа, кулирање само!

п.с. шо е финтава со игричкиве?

Брат, си ја гледам јас мојата работа, го кажувам ова само за доброто на вас, форумот и излгледот на темата... ништо друго, не претерувајте со навреди... дискутирајте во рамките на дозволеното... И не е точно тоа за банот, јас имам многупати пишано, па не јадев бан... Форсирајте кулирање браќа, кулирање само!

п.с. шо е финтава со игричкиве?

Форсирај кулирање брат, кулирање само! поздрав
ти пишав и горе дека не е ништо лично

Еј смирете топка малце на земја не само дијагонали и високи :):)
Остајте ги нека говорат шо сакат интерашите,думан е нова легенда на форумов,кој ја прочита темата што ја отвори за манчестар сити(дупла тема беше)ке виде колку мозок има дечкото..Знаеме сите ние дека интерашите се набиени со комплексот ЈУВЕНТУС кој им создава големи главоболки:)

Juventus.gif

Џабе рипаат. поздрав

ејјј алал да ти е! одамна сакав вакво нешто ама не ми текнало да побарам коа ќе седнам на нет. се надевам ок е што го искористви како аватар:smir::helou:

едит: зашо не рипа во аватарот бе? :uvo:

ејјј алал да ти е! одамна сакав вакво нешто ама не ми текнало да побарам коа ќе седнам на нет. се надевам ок е што го искористви како аватар:smir::helou:

едит: зашо не рипа во аватарот бе? :uvo:

ок е ама не е подвижно за на аватар али како сакаш
е тоа е веќе друго со здравје да си користиш потпис

Добро бе, што ви е проблемов? Зашто секад мора од обична дискусија, да премине во лични навреди? Разбирам да се закарате... Али и лични навреди бе? Думан, претера овојпат, а ти торпедо, добро ќе беше да не навредуваш во иднина, и да не пишуваш пост под пост, не личи... А тебе иксфајр, зашто ти пречи тоа што интеристите се умешуваат у разговор? За тоа и е форумов како што кажа Ѕуn. и јас многупати сум се умешал у разговор у интер темата, и сме се закарале, што е нормално, али сепак се водеа дискусии во рамки на дозволеното... ова на ништо не личи... Ако ви пречи нивното умешување, не дискутирајте уопште...
Затоа што полека по полека ке почнат да се карат и ке има многу офф-топици, се расправуваме овој пат за голот на Фиорентина па што, се да се расправам немаш грешка затоа кажав така.

Еј смирете топка малце на земја не само дијагонали и високи :):)
Остајте ги нека говорат шо сакат интерашите,думан е нова легенда на форумов,кој ја прочита темата што ја отвори за манчестар сити(дупла тема беше)ке виде колку мозок има дечкото..Знаеме сите ние дека интерашите се набиени со комплексот ЈУВЕНТУС кој им создава големи главоболки:)

не само дијагонали и високи:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: луд си жими сееее

ај кажете кој има плазма да ја глеаме јуве - удине:)

ај кажете кој има плазма да ја глеаме јуве - удине:)[/quote]

па да собериме пари ке земеме еден и ќе гледаме сите заедно

абе ај ќе собериме...ами каде ќе го ставиме?:salut:

Овде војна имало:)Не им е забрането на фановите на кој било клуб а воедно и на Интер да пишуваат на овој Фан Клуб, само да е во рамките на дозволеното..Думан, е нов член на форумов, што по се изгледа ги љуфнал малку правилата, т.е. не ги прочитал така да му советувам да си ги прочита пред да постира тука..Мислам дека не е вкусно лични навреди од секоја страна, впрочем сите сме луѓе, не прави различни она што навиваме за други клубови,но сепак треба да се држиме до некаква си култура, и ова да личи на културен форум..Не обвинувам директно Петко,Трајко,Павле, туку зборувам општо..Пример,на Думан вчера му соопштив на темата за провокациите, дека не смее да пишува пост со провокативни содржини во Фан Клуб каде не е навивач тој..Така да очекувам поквалитетна дискусија...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom