апец
Јувентус фан
На goal.com прочитав дека џовинко го одбил договорот понуден од јувентус, и дека барал подобар договор. Колку се точни овие информации не знам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На goal.com прочитав дека џовинко го одбил договорот понуден од јувентус, и дека барал подобар договор. Колку се точни овие информации не знам.
Да бе, овие гол.ком, повикувајќи се на АНСА,АНСА повикувајќи се на бабаму на Џовинко, дознале дека Џовинко го одбил новиот договор на Јуве..Џовинко ќе потпиши за Јуве, на глава да се наместат сите зли јазици..Стрпливост, мислам дека е најпотребна, никој не брза, така да мислам дека брзо ќе биде потпишувањето на новиот договор на Себа со Јувентус..
Ne znam kolkava plata bara Giovinco megutoa momentalnata plata mu e stvarno niska, mislam deka zema okolu 500.000 evra godisno sto e stvarno premalce. Deckoto e odlicen treba da mu se zgolemi platata no nikako ne smee da zima nekoja enormna suma. Treba da ima pokacuvanje na platata i treba da bide trpeliv, so vreme ke ima i nov dogovor so pogolema plata.
Фосил брат Џовинко земаше многу ниска плата, околу 50.000 евра годишно... Зарем ова се смета за плата и тоа годишна за дечко кој е иднината на Јуве и Италијанскиот фудбал... Агентите на Џовинко бараат 1 милион годишна плата, а Јуве на почеток на преговорите му нуди 600-700 000(сена не знам дали фунти или евра)... Мислам дека ке најдат разбирање и двете сртани и со околу 800 000(евра-фунти) ке потпиши договор... И да напоменам дека 600-700 000 не е премалку... Киелини пред да го продолжи договорот земаше 400 000 годишно... Е сега веќе кога се докажа како супер и класа играч зема 1.400 000 евра годишно... Позз... То е то...Ne znam kolkava plata bara Giovinco megutoa momentalnata plata mu e stvarno niska, mislam deka zema okolu 500.000 evra godisno sto e stvarno premalce. Deckoto e odlicen treba da mu se zgolemi platata no nikako ne smee da zima nekoja enormna suma. Treba da ima pokacuvanje na platata i treba da bide trpeliv, so vreme ke ima i nov dogovor so pogolema plata.