Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
бод,бод што да се прави тоа е,иако заслуживме да освоиме 3бода.

Да да, Мелберг е сеа крив... Ај бе доста ви се молам, доста ја обивнувате одбраната... Алекс ич не згреши коа ја тупеше сам на среде, место да додаде... Мелберг бил крив... Супер си изиграа и Мелберг и Легро, затоа трајте. Заслуживме 3 бода, ама тоа е... не е лошо 1-1 со Фиорентина на гости... Ијако е тешко вака на крај да се губат 2 бода ама тоа е... Следно коло, повеќе среќа и подобар судија морам да додадам, за нигде судеше кретенон..

Бод освоивме но ме бендиса играта општо на целиот тим.И дај доста се расправете со овие од Милан криво им е сеа дека изгубија од Болоња

Ај еве повод интерашиве да серат малку... па ако не му даваме мозност да серат ке збеснат... Сепак Јуве играше со Фиорентина а Интер со Сампдорија... И еве Интер го имаат Мурињо зш не победија?? Нели тој беше нај јак стратег?? Чудно... И покрај нерешениот резултат, Јуве добро изигра... Малку покажа Маркисио тоа е она што не беше добро во составор на Јуве... Сега да видам кој ке кажи лош збор за Полсен... Денес беше феноменален... Малку Мелберг треба да трча... Ептем е спор... Се на се една голема 8... Тоа од мене... А овај Феноменов, гледам пак ке ги тера проклетството на една екипа не знам како се викаше со немаше 10 по ред натпревари без победа на домешен терен... Ке можи да ми кажи како се викаа таа екипа??

И Аеродором денес да не ве реши еден човек со име Ди Вајо... И тој да не има играно за Јуве? И да одлична победа на Милан со Болоња... Барем јас така видов... 1-2 тепа Милан?? Чао

И Дел Пиеро беше феноменален , и Трезеге беше феноменален , Недед исто , глеам и Каморанези , па беа позади Рома на табела , ачи што можам јас против твоето Его :toe:.
Никаде не реков дека изигра лошо , али не ни блескаше , а и се согласувам со коментаторот , изигра просечно . . .

па беа позади рома пошо само Дел Пиеро и Трезеге беа феноменални,и шо има врска ова со муабетов што биле позади Рома,нели збориме за Камора како играл?според мене Камора беше феноменален колку и Недвед,сеа тебе што не ти се свиѓа Јуве и Каморанези твој проблем,знам така збореше и на Еуро 2008 ,само него го критикуваше и тогаш ти пишував зошто само за него збориш?толку ли го мрзиш?тогаш сите играа лошо не само Камора а ти само него го критикуваш

Се на се солиден натпревар па гледајте колку повредени имаме и пак изигравме на ниво е сеа боли кога цел натпревар водиш и накрај од немај каде да ти дадат гол али јебига тоа е фудбалот рачунајте кога ке се вратат сите уште подобро ке играме па така да ја сум задоволен од играта што ја прикажаа сепак е прв натпревар и уште никој не е уихран за тоа зборат и киксовите на останатите конкуренти така да ке си ја почекаме следната утакмица и се ке си легне на место:helou:

па беа позади рома пошо само Дел Пиеро и Трезеге беа феноменални,и шо има врска ова со муабетов што биле позади Рома,нели збориме за Камора како играл?според мене Камора беше феноменален колку и Недвед,сеа тебе што не ти се свиѓа Јуве и Каморанези твој проблем,знам така збореше и на Еуро 2008 ,само него го критикуваше и тогаш ти пишував зошто само за него збориш?толку ли го мрзиш?тогаш сите играа лошо не само Камора а ти само него го критикуваш

И Кико ти потврди дека Камора бил далеку од префиксот феноменален , никаде не реков дека игра лошо , али минатата сезона беше повреден и беше далеку од неговиот максимум , факт , се трудеше , даваше се од себе али му фалеше константност , и реков дека со оглед на тој податок , не заслужува да биде во стартните 11 за Италија , зашто таму требаше да играат оние кои беа најподготвени и најконстантни таа сезона , со друг збор најдобрите , а таму нит Камора , нит Пирло припаѓаа :toe: .
Е сеа што вадиш постови надвор од контекст , твој проблем .

бод,бод што да се прави тоа е,иако заслуживме да освоиме 3бода.
Добро сега да не претерувате...3 бода не заслуживте искрено ама ОК!Иначе интересна утакмица мора да признаам!Честито БОД:helou:

Ццц, не му иди умот, истата приказна оод лани, дадоја гол и легнаја на брашното.

Тешка утакмица неможам да речам дека сум задоволен со бодот ама то е лајф гоус он. Инаку морам една работа да ја потенцирам за Раниери денес. Многу ме изнервира ко го извај Молинаро од игра. Прв пат во животот сакав да остани тој поради тоа некое какво такво искуство шо го има собрано. Не велам дека ДеЧеље згреши ама кога му дава шанси на некој нека му дава кога има малку простор за дишење, денес имаше буквално војна на теренот. Кога веќе сум кај грубата игра, Морганти не требаше и не смееше да дозволи да наметни онаков критериум.
Шо се однесва до голот, Мелберг велкам ту Серие А, овде има да научиш да не наседнуваш на онаквиефтини трикови. Еднаш легро (оцена 10) не му беше лепенка на Џила и неспособниов Олаф го испушти од раце:tapp:.

i koj kur more man cel natprevar da vodis i na kraj da te ebat edna skapana odbrana a majkata odvaj cekam da se vratat site povredeni igraci na juve

Еве се измачив 20 минути ама израчунав колку е просекот на двете екипи
На Милан е 28,6 а на Јуве е 27,8 така да не е голема разликата:helou:
И се надевам дека нема да ми биде избришан постов оти рачунав 20 минути:)

Ах Фантому Фантому:)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
И Кико ти потврди дека Камора бил далеку од префиксот феноменален , никаде не реков дека игра лошо , али минатата сезона беше повреден и беше далеку од неговиот максимум , факт , се трудеше , даваше се од себе али му фалеше константност , и реков дека со оглед на тој податок , не заслужува да биде во стартните 11 за Италија , зашто таму требаше да играат оние кои беа најподготвени и најконстантни таа сезона , со друг збор најдобрите , а таму нит Камора , нит Пирло припаѓаа :toe: .
Е сеа што вадиш постови надвор од контекст , твој проблем .
А едно прашање... Ако не требаше Камора да биде во првите единаесет во Италијанската репрезентација, можеби Матреци требаше иако не играат на исто место?? А и 100% ве мачи тоа што Јуве има 6 игачи во Италијанската репрезентација и сега никој не ви чинат... А интер има само 1 како што знам... Од 22 играчи во интар 20 се од странство... Еј вие треба да играте во друга лига... На во Серија А...:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom