Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку што го знам Недвед... ми изгледа како да ќе паузира околу 2-3 недели... Ќе ве информирам доколку има информации околу повредата.

Многу се опуштивте бе,пријателска беше зошто толку нервоза :)
Вие Бира Морети ние Берлускони,Трофео 2:1 :)

Кака не крши нозе не се пика сегде на пријателски утакмици па да настрада :toe:
А да не нема и да игра Серија А или Лига на Шампиони?? Да не, не оди на тренинзи?? Па да нема шанси да ја скрши... Ц ц ц... Кад тад ке си го однесите... :pos2:

А да не нема и да игра Серија А или Лига на Шампиони?? Да не, не оди на тренинзи?? Па да нема шанси да ја скрши... Ц ц ц... Кад тад ке си го однесите... :pos2:

Кака игра али не се бори како да игра за поени како во Сериа А.

Кака игра али не се бори како да игра за поени како во Сериа А.
Добро се е во ред... Биди позз... И уште нешто... Ко ке игра Кака во Серија А да не игра на Жими мајка?? Па се разбира дека ке се бори:nesvest:

исправка не во Лига на Шампиони, ами во Куп на Уефа :pos2::pos2:
море, да им се падне таму партизан, или некоја друга балканска екипа, па да се налути некој од играчите одма ќе му отиде, не едната ами двете нозе.

Многу се опуштивте бе,пријателска беше зошто толку нервоза :)
Вие Бира Морети ние Берлускони,Трофео 2:1 :)
druze kaj i da e kje zapocni seria a pa kje vidime koj e posilen ili koj e poslab sepak ovie se podgotvitelni natprevari jas mislam taka :salut:

e a Milan - Mlada Boleslav 0-1:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ili i taa e mestena
kako moze da bide mestena koga Milan - Bate borisov nema da ima utakmica Bate borisov ke igra vo liga na sampioni

Вие немате Куп Уефа играно,или вие испаднавте пред 1 сезона во Сериа Б или тој бил друг тим ?

ама тоа беше порано...било поминало ај сеа вие :pusk:да ве видам

п.с. да престаневме со муабет за глупавиве? и да се пријави ако пишат уште нешто слично? ни го уништуваат фан клубов...

браво за победата..уште многу купови да освојувате:smir:

но барем вас како навивачи ве почитував ама што к** го мешате кака
ви повредил некад играч?направил нешто лошо на некој од јуве? НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

nekagi be neka ripaat sea odma so cvikanje pocnuvaat bre. da vi se namocam u ekipata Milan (penzioneri)

Читам вака, и се чудам само колку може пораз негативно да влијае..Во фудбалот е тоа, некогаш ќе победиш, некогаш ќе изгубиш..Штета што уште тоа некој го нема сватено...

А јас не го видов инцидентот...намерен беше и од кој играч?
Еден црнец, којзнае како се викаше, знам од Нигерија беше... Влезе у второ полувреме. Одма чим му ја видов фацата знаев дека ќе повреди некого жими се :)

Еден црнец, којзнае како се викаше, знам од Нигерија беше... Влезе у второ полувреме. Одма чим му ја видов фацата знаев дека ќе повреди некого жими се :)
Страсер,Ужуси?
Знам дека еден од овие двајца опасно му налета на Адриано он Интер на оној куп на кој што Милан тепаше
Што ли ќе се десе ако одите у Интер па ментор да му биде Матераци:pos2:

Страсер,Ужуси?
Знам дека еден од овие двајца опасно му налета на Адриано он Интер на оној куп на кој што Милан тепаше
Што ли ќе се десе ако одите у Интер па ментор да му биде Матераци:pos2:

pa od divjaci od prasuma sto sakas da ocekuvas. gleda prvpat civilizacija

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom