Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А да не нема и да игра Серија А или Лига на Шампиони?? Да не, не оди на тренинзи?? Па да нема шанси да ја скрши... Ц ц ц... Кад тад ке си го однесите... :pos2:Кака не крши нозе не се пика сегде на пријателски утакмици па да настрада![]()
А да не нема и да игра Серија А или Лига на Шампиони?? Да не, не оди на тренинзи?? Па да нема шанси да ја скрши... Ц ц ц... Кад тад ке си го однесите... :pos2:
Добро се е во ред... Биди позз... И уште нешто... Ко ке игра Кака во Серија А да не игра на Жими мајка?? Па се разбира дека ке се бори:nesvest:Кака игра али не се бори како да игра за поени како во Сериа А.
исправка не во Лига на Шампиони, ами во Куп на Уефа :pos2::pos2:А да не нема и да игра Серија А или Лига на Шампиони?? Да не, не оди на тренинзи?? Па да нема шанси да ја скрши... Ц ц ц... Кад тад ке си го однесите... :pos2:
druze kaj i da e kje zapocni seria a pa kje vidime koj e posilen ili koj e poslab sepak ovie se podgotvitelni natprevari jas mislam taka :salut:Многу се опуштивте бе,пријателска беше зошто толку нервоза
Вие Бира Морети ние Берлускони,Трофео 2:1![]()
Вие немате Куп Уефа играно,или вие испаднавте пред 1 сезона во Сериа Б или тој бил друг тим ?
Еден црнец, којзнае како се викаше, знам од Нигерија беше... Влезе у второ полувреме. Одма чим му ја видов фацата знаев дека ќе повреди некого жими сеА јас не го видов инцидентот...намерен беше и од кој играч?
Страсер,Ужуси?Еден црнец, којзнае како се викаше, знам од Нигерија беше... Влезе у второ полувреме. Одма чим му ја видов фацата знаев дека ќе повреди некого жими се![]()
Страсер,Ужуси?
Знам дека еден од овие двајца опасно му налета на Адриано он Интер на оној куп на кој што Милан тепаше
Што ли ќе се десе ако одите у Интер па ментор да му биде Матераци:pos2: