Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
fala bogu i nie nesto da zememe ova leto cestito neka e. ARtan mi prostuvas neli:pos2: Fler pak pocnuvas odma da se karas ne gi vregajte igracite. oh boze pomozi

najdobar igrach od juve na turnirov spored mene bese De Ceglie, a prijatno me iznenadi i toj mladiot u odbrana auriudo ili kako bese :D

Доста јадете трици за Амаури... Го критикувате, а уште не почнала сезоната. Кога ќе почне да бута голови ко ненормален, сите ќе ги повлечете зборовите исто како за Сисоко. Амаури изигра солидно на двете утакмици. Играше најистурен во нападот против 5 - мина одбранбени играчи, и пак успеваше некако да се снајде во дуел со истите. И Јакинта беше слаб на пријателските прошлата сезона, па го видовте во лига шо направи... Затоа, чекајте, не зборувајте предвреме...

Бтв, Браво и за милан!!! Како играа да им ебам се, ниеден шут немаа... Ама целта си ја постигнаа, ни повредија уште еден клучен играч. Да даде господ Кака да скрши нога!

Доста јадете трици за Амаури... Го критикувате, а уште не почнала сезоната. Кога ќе почне да бута голови ко ненормален, сите ќе ги повлечете зборовите исто како за Сисоко. Амаури изигра солидно на двете утакмици. Играше најистурен во нападот против 5 - мина одбранбени играчи, и пак успеваше некако да се снајде во дуел со истите. И Јакинта беше слаб на пријателските прошлата сезона, па го видовте во лига шо направи... Затоа, чекајте, не зборувајте предвреме...

Бтв, честитки за Милан!!! Уште еден престижен трофеј во нивната колекција. Како играа да им ебам се, ниеден шут немаа... Ама целта си ја постигнаа, ни повредија уште еден клучен играч. Да даде господ Кака да скрши нога!

Juve go osvoi trofejot be ... kakov milan :nesvest:

sto e ova be garfield
Бтв, честитки за Милан!!! Уште еден престижен трофеј во нивната колекција
prati malce pa posle davaj komentari

опа де чеље добар бил а?а другите млади како изиграа,ај кажете за сите играчи како играа ваму таму

Грешка, се препраив... Не догледав до крај... извинете :kesa:

ајде нека е честито освоениот турнир!:aplauz::je:
шо бидна сеа со недвед? сериозно е? или не е?
како и да е, за него и не е толку страшно имаме замени...

Бтв, Браво и за милан!!! Како играа да им ебам се, ниеден шут немаа... Ама целта си ја постигнаа, ни повредија уште еден клучен играч. Да даде господ Кака да скрши нога!
Гарфилд или да биде изложен на нај тешкото мачење... Да е во пустина да нема вода,а да има вода во коленото...:pos2::pos2:Мајтап се разбира за добро расположение... Ке распука Амаури верувајте ми... Видовлете ли само дека 4-5 играчи се збираа околу него и сепак едвај му ја земаа топката.... Имаше неколку нови дечки кои стварно изиграа на ниво... Арноулдо(или така некако)Pasquato... Еве имаме доста добар лев бел... Ди Чеље.... Супер изигра... А да не има некој информации за Недвед??:helou:

Кака не крши нозе не се пика сегде на пријателски утакмици па да настрада :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom