Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лоша формација на Раниери ... Сисоко игра премногу напред и премногу десно . Недвед премногу на средина ... Молинаро но комент и да имав некое позитивно мислење за него ми се поеба . И дај нека влезе второ Манингер

Ej sho e ova 2-0 vodi Milan?

Na Goal, pishi 0-0 na livescore 2-0 ...

Господ нека ни е на помош...НЕ САКАМ ДА ПОМИСЛАМ ДЕКА Е ПОСЕРИОЗНО ОВА СО КИЕЛИНИ....Сисоко ГО НЕМА НИКАДЕ:...Слабо слабо....

Леле малер бе... Што е работава... Да не се проколнати...Зш сега се повреди и Киелини... Ако е потешка ојде јабана...:toe::toe:

Добро бе ... зашто Молинаро не се повреди

ej tolku slabo li igraat be sea dojdov doma i gleam rezultatot:@:@, sto bidna so Chielini?

Не го плукајте Молинаро бе,денес арен е. Ама онаа зденката од другата страна и чиментото на гол.:tapp:. Средината ни е малку неорганизирана, тиаго направи неколку добри пробиви ама неможам добро да го следам во големата слика мнооогу ми е лош стримот. ако имате некоја препорака за стрим одма менвам кажвајте.

Забелешка за крај Мамеееетооо на онај Палошки. Ајде нека се разбудат и нека му текни на одбраната дека сега ептен немаме играчи во средина.

Само да не ни се повреди некој играч како што е традицијата на Берлускони куповите, само тоа се молам, не ми е важен резултатот...
У пичку матер!!! :nesum:
Инаку... Молинаро, Поулсен, Григера, Сисоко, Кименти... ТИЊА. Тиаго најдобро изигра.

Не го плукајте Молинаро бе,денес арен е. Ама онаа зденката од другата страна и чиментото на гол.:tapp:. Средината ни е малку неорганизирана, тиаго направи неколку добри пробиви ама неможам добро да го следам во големата слика мнооогу ми е лош стримот. ако имате некоја препорака за стрим одма менвам кажвајте.

Забелешка за крај Мамеееетооо на онај Палошки. Ајде нека се разбудат и нека му текни на одбраната дека сега ептен немаме играчи во средина.
Јас мислам дека Раниери ќе го мени тој дијамантот од средината и ќе направи нешто ....И не ми е толку битен резултатот, само Киелини да не е сериозно повреден!

Фала него го имам, ама не ми се бендисва. ИЗгледа после стримот шо го имав со артмедија треба да се навикнам на старите коцкести стримови.

За киелини мислам дека ќе биди лошо. Многу болно ми делуваше во фацата ... дај боже да грешам

WTF! Формацијава ни нема смисла... Сисоко десно крило, Тиаго АМ, Недвед не се знае, Поуслен час одбрана час ДМ... На диво трчаат сите ајдееееее...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom