Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ех што сакам да се паднат со партизан. Слабички се си а и имам еден другар што навива за нив па ако изгубат ќе го умрам од заебавање. :D

хехехе...плус ако игра со партизан, таа ни е најблиската шанса да го глеаме јуве во скоро време...:je:

па ајде навивајте за партизан да се падне па после организирано ние да идеме у београд да ги гледаме јуве:vozbud::vozbud:

што ќе биде добро да ни се паднат тампере хаха

Да да, ако се падне партизан обавезно идеме Во Белград

Мислам дека со кој и да се паднаме Јуве ке изигра максимален фудбал, многу многу јако па да се докаже и мислам дека ке бидеме во ЛШ, со голема желба.:pipi:

Абе подобро да се падне Левски Софија ... ем се полесни , еме еве кај ни е Софија ...

БТВ ... малце оф топик ... За бугарија ќе мора визи а ?

е тоа е лошото...затоа подобро партизан :helou:
ама, мислам оти нема балканска екипа да се падне...мене некако ме влече на прага...мислам, оти ќе се падне или спарта или славиа...па ќе видиме...битното е што кој и да се падне, секако јуве оди во ЛШ!:je:

Де бе,оти сте такви право размислувате со кој да се падни де со тај де со онавај абе И СО КОЈ ДА СЕ ПАДНИ не треба да страхуваме Јуве оди АТАК и Крај. :vozbud:

Морав да ве посетам на кратко:)Многу сум среќен што ги потопивме Интер, и што Јуве докажа дека е голем клуб..Среќен сум за Јакинта, веќе прераснува и се најавува како стартер во навалната линија..Иако не го освоија ТИМ Купот, Јувентус ја гради и ја усовршува својата игра..Не сум многу во тек, бидејќи сум на одмор, што се деси со Амаури, ме информираа дека му ја пукнале аркадата..Е нешто сериозно или не?Форца Јуве, Форца Бјанконери..Се читаме набргу....

Ништо, ништо сериозно само си ја скапи другата аркада, оти претходно на првата пријателска едната сега со интер другата овој матерази ејј:uvo:

Амаури распука аркадата...
на тим купот кико ако прочита некаде анчелоти како голем тренер им покажа среден прст на навивачи на јуве.. :tapp::tapp:

Juventus - Tampere/Artmedia:je::je::je:

Ako ve interesiraat nekoi od pointeresnite dvojki:
Schalke 04 - Atletiko Madrid
Barcelona - Beitar/Wisla Krakov
Standard Liege - Liverpool
Twente - Arsenal
Fiorentina - Slavia Praga
Galatasaray - Steaua

Лесно минете, со кој и да се паднете од Тампере или Артмедиа..

Ау ке има 5+ на ливчињата кога ке игра Јуве со Тампере или Артмедиа :D

хаха у претходниот пост пишав што ќе биде добро да се паднеме со тампере,ајде честитајте ми:) али првата мислам дека артмедиа тепаше и мислам дека тие ќе идат,е па ај да идеме у словачка да ги гледаме јуве:):)

да сеа видов тепале артмедија првата у гости 3:1 значи 99,9 % играме со нив

Па полесно и неможеше да ни се падне ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom