- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.869
- Поени од реакции
- 4.123
Ima li sansi nekako da stavam slika bez da treba da ja vnesuvam 'Tocnata adresa na vasata slika'?:nesvest:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно..Имаше Раниери изјава каде го величаше Молинаро..Момчаков или му е роднина, или Раниери добива закани...Мора нешто да има..Кога сме веќе кај комбинацииве има безброј .. само Раниери знае кој ќе игра прва постава. Според она од лани не заборавајте дека Легротаље, Григера и молинаро му се миленици во врска со одбраната ... заедно со Киелини секако
Ako i ova e tocno togas prestanuvam da sledam se sto e povrzano so fudbalot
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=774625
Хитно ни е потребен елитен дефанзивец...Не елитен во смисол не скап и преценет..Во смисол на квалитетен..Запата мислам дека би бил добра опција на разгледување, мада и поскапо да го платат..Маркез би можел да послужи, но и тој мислам дека ја има заминато 30ката..Стварно во незгодна позиција се..Напад имаме фит спремен, средината комси комса, добра е не е за фрлање, ама одбраната и така не ни беше стабилна, па со повредава на Андраде уште толку се влошија работите..![]()
Хитно ни е потребен елитен дефанзивец...Не елитен во смисол не скап и преценет..Во смисол на квалитетен..Запата мислам дека би бил добра опција на разгледување, мада и поскапо да го платат..Маркез би можел да послужи, но и тој мислам дека ја има заминато 30ката..Стварно во незгодна позиција се..Напад имаме фит спремен, средината комси комса, добра е не е за фрлање, ама одбраната и така не ни беше стабилна, па со повредава на Андраде уште толку се влошија работите..![]()
Ako Secco ja napravi taa glupost i da kupi uste eden DM ke treba da se obesi. Kako moze da e tolku tasak.Ne svakja li deka treba KVALITETEN DEFANZIVECAko i ova e tocno togas prestanuvam da sledam se sto e povrzano so fudbalot
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=774625
Јас би го зел Иванович на позајмица, сум го гледал дечкото одличен беше во руското првенство.
бтв, Амаури сигурно игра прв тим сезонава.
Добро бе Корн кога ке напишиш еден пост подолг од 1-2 реченици... Па дај еднаш престани со постови од 1-2 збора... За такви и сите можат да пишуваат... Или осмисли што ке пишиш од напред или не пиши ништо и не се глупирај...Позз:kesa:На местото на Трезеге?????(НЕМА ШАНСИ) ...