Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
www.juventus.com провери си таму..За сите вакви прашања ќе бараш таму, не може се на тацна да добиваш(стварно ич не се трудиш, види, малку, побарај на нет..)..Прашања од типот кој е голман на Јуве, кој ги даде головите, во колку сатот игра Јувентус можеш сам да си ги најдеш, а не тука да билдаш постови..Ако не се почитуваш до правилата ќе морам да повикам модератор, гледам дека со збор не се разбираш..Он топик:
Segundo Castillo

кој игра во Црвена ѕвезда, играч од средниот ред ,инаку по потекло од Еквадор, репрезентативец..Неговиот агент запрашан каде ќе ја продолжи кариерата изјавил , Јувентус или Блекбурн..Инаку има 26 години..Инаку дека не следам српско првенство не ми е познат...

И лани го бараа овој Кастиљо но трансферот пропадна глеав еден клип со него не е нешто посебно ... не е доволно добар

Честитки за победата каква таква на кој не е важно важно е шо стартувавме со победа во новата сезона(иако пријателска).Амаури 5 гола :vozbud::vozbud::vozbud: уште еднаш на дело се покажуваат неговите квалитети. Ке видиме сега следната со борусија мислам дека е како ке изиграат нашите.:smir:

Еспозито и Паскуато стрелци на другите два.Браво за младиве.

From July 5th to the 16th, pre-season training in Pinzolo, with two friendlies, against Mezzocorona (in Pinzolo, on Friday 11th, at 5 pm) and Piacenza (in Trento, on Tuesday 15th, at 8.30 pm) Rezultat 7-1(Amauri 5 goals,Pasquato and Esposito).
July 15th, friendly against Piacenza in Trento (kick-off 8.30 pm), live coverage on Juventus Channel
July 23rd, friendly against Brondby in Copenhagen
July 26th, friendly against Borussia in Dortmund
July 29th, TIM Trophy in Turin against Inter Milan and AC Milan
August 2-3, Emirates Cup in London against Arsenal and Hamburg
August 6th, friendly against Manchester United in Manchester
August 12th or 13th, Champions League 3rd preliminary round, first leg
August 17th, Berlusconi Trophy in Milan against AC Milan
August 21st, Birra Moretti trophy in Naples (tournament schedule to be confirmed)
August 26th or 27th, Champions League 3rd preliminary round, second leg
August 31st, 2008/09 Serie A, Day 1.
Еве да се потсетиме и на другите пријателски утакмици на јуве но и куповите како Бира Морети купот,берлускони купот,емирати купот... :helou:

From July 5th to the 16th, pre-season training in Pinzolo, with two friendlies, against Mezzocorona (in Pinzolo, on Friday 11th, at 5 pm) and Piacenza (in Trento, on Tuesday 15th, at 8.30 pm) Rezultat 7-1(Amauri 5 goals,Pasquato and Esposito).
July 15th, friendly against Piacenza in Trento (kick-off 8.30 pm), live coverage on Juventus Channel
July 23rd, friendly against Brondby in Copenhagen
July 26th, friendly against Borussia in Dortmund
July 29th, TIM Trophy in Turin against Inter Milan and AC Milan
August 2-3, Emirates Cup in London against Arsenal and Hamburg
August 6th, friendly against Manchester United in Manchester
August 12th or 13th, Champions League 3rd preliminary round, first leg
August 17th, Berlusconi Trophy in Milan against AC Milan
August 21st, Birra Moretti trophy in Naples (tournament schedule to be confirmed)
August 26th or 27th, Champions League 3rd preliminary round, second leg
August 31st, 2008/09 Serie A, Day 1.
Еве да се потсетиме и на другите пријателски утакмици на јуве но и куповите како Бира Морети купот,берлускони купот,емирати купот... :helou:
Со Пјаченца мислам дека е презакажана за ден порано или за ден подоцна, така мислам..А Интер одби да учествува на Тим Купот..Па изгледа Рома ќе го замени..На 6ти јака средба не очекува..:)Ми се допаѓа што сите се на одмор, барем повеќето од сите екипи, а Јуве веќе почна со тренинзи..Нема лабаво со Раниери..Со Поулсен според сите страници спортско-информативни веќе е готова работата, па останува да видиме..Форца Бјанконери!

Интер ја одби поканата за Бира Морети а не за Тим купот.

сега гледав головите,овај Амаури зверотиња ти бил.зашто ретко гледам Сериа А не знаев дека има вакво чувство за гол.ајде годинава морате да го оставите Мурињо без збор.позз и се гледаме на 6-ти :)

Раниери не се зафаркава.оваа година одиме на титулата и групите на лш. Поулсен и јас мислам дека веке треба да биде играч за јуве,но работата е еден добар плејмејкер да се најде.. неопходен е за екипата.ВдВ изгледа го изгубивме т.е ке потпишал за реал,диего се нудеше сам ако не се лажам..

Интер ја одби поканата за Бира Морети а не за Тим купот.
Леле се збунив, простете...Моја грешка...:)

сега гледав головите,овај Амаури зверотиња ти бил.зашто ретко гледам Сериа А не знаев дека има вакво чувство за гол.ајде годинава морате да го оставите Мурињо без збор.позз и се гледаме на 6-ти :)

Запознај го подобро...
http://youtube.com/watch?v=D4m4TxIKiVI
http://youtube.com/watch?v=Dj6YI-mnxJc&feature=related

Оваа сезона и на нас не тресна убаво кога ни даде гол и изгубивме ако не се лажам?

Не сум згрешил.При крај на сезона беше 1-0 водеше палермо нашите шанси шанси...делпиеро статива погоди цело време пред нивниот гол и на крајот амаури плати за неискористените шанси. ја гледав утакмицата и мавав боксови по врата дома бидејки тој ден киксна и рома мислам па требаше да ја поминеме со евентуална победа.:vozbud:

Еј сега флевов на официјалната страна никаде не пишува за мечот што победивме 7-1 или сум кораф .... ај кажете освен 5те гола на Амаури(ѕверот) други кој ги дадоа 2та гола ...

Здраво на сите повторно:pos2: Го гледав Амаури, човеков е машина... Со еден збор кажано МАШИНА... Секоја чест... Гледам дека со Алонсо е зацапаја работата, сега не треба и со Полсен... Ако го купиме Полсен а Алонсо не, па нека го земат Диего, тој и сам кажа дека го сакале Јуве и Интер... Ај еднаш сега Полсен, зш и со Алонсо се беше готово ама еве не било, и било многу помалку од тоа што се трубаше... Ајмо ЈУВЕ... FORZA JUVE... FORZA BJANCIONERI(ако е точно напишано):pos2::helou:

аБе зошто да не ги земие и двајцата и Поулсен и Алонсо барем ке имаме и уште 1 резервен така да повеке нема да ни требат ... никој .. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom