Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
аБе зошто да не ги земие и двајцата и Поулсен и Алонсо барем ке имаме и уште 1 резервен така да повеке нема да ни требат ... никој .. :toe:
Aбе јас викам зошто да не ги земиме Кристијано Роналдо, Кварезма, Руни, Тери, Диего, Ван Дер Ваарт...Нема вака да биде најјако?
be.gif

Oн..Според гол.ком Поулсен се согласил на условите кои му ги нуди Јувентус, и од вгодина ќе го носи дресот на гигантот Јувентус..Епа, ајде нека ни е со среќа..Во секој случај...

Корн на исти камен незнам по кој пат се сопкаш т.е на исти грешки.
Ти кажааме чити постове наназад од кај што си пишал последен пат.. ох бее.. ке не разболеш.
#5801 ја кој ги даде другите два гола.

аиии овој ги растурил бе...сеа некој ќе каже, ајде тие се аматерска екипа, ама нема тоа врска! какви акции направиле само при головите (а кој знае какви промашиле...) па тоа можат да го прават сигурно против сите! инаку, од клипчево ми се допаѓаат три работи!
1. Јакинта и Амаури одлично соработуваат!
2. Верувам дека Молинаро ќе биде многу подобар (асистенцијата при голот), односно верувам дека му фалеше самодоверба која сега ја има, и нема да прави големи грешки...ако дојде Прањич ќе биде супер, но, ако не дојде мислам дека нема потреба од страв за левиот бек...
3. „Маливе“ каква акција им направија секоја чест! Тоа не го можат фудбалери од светска класа, а тие иако голобради веќе прават чуда...Иднината е наша!:baeh:

Aндраде пак се повредил... ФАК! :nesum:

Ке кажам едно за младите:Досте преспективни и јаки фудбалери. Џовинко,Еспозито,Паскуани и ред други да не набројувам...

Aндраде пак се повредил... ФАК! :nesum:
Не се повредил, туку почувствувал болка во левото колено,прерано е да го прогласиме за повреден.Моментално и Трезеге чувствува болка,тоа е нормално..На Андраде ќе му прават испитување поради тоа што беше повреден..Ќе одел на прегледи во подоцнежниот период од вчерашниот ден, и мислам дека нема место за паника..Нормално е после повреда од цела година неиграње да постои одредена болка...
Andrade. During yesterday's training, he felt a pain in his left knee. He will undergo further tests later on today.
www.juventus.com
Јас мислам дека не е нешто сериозно..

Bidna rabotata so Poulsen a?[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]"Juventus will reportedly announce the arrival of £6m signing Christian Poulsen over the weekend." Ako ostanat samo na Poulsen ne mi se dopaga bas, ama ako dojdat i dvajcata ke bide podoboro, zasto ovoj voopsto ne e kraetiven fudbaler.Gleav klipce, koljac e! Bogami na mecot so Milan (uste koga igrase za Schalke) na Kaka ne mu dade da krene glava odma kako zagar se pustase! A bogami i na evropskoto na Totti ne mu dade da mrdne! Ke bide dobar ama pak treba nekoj kreativec....
[/FONT]

На кое Европско другар, Тоти не беше на Европското.

На светското мисли..Имаа нешто дуел овие двајца, и чинам Поулсен му плукна во фаца на Тоти...

Поулсен е Италијански непријател NUMERO UNO ... Пред 4 години на Европското го плукна Тоти а потоа се степа и со гатузо кога играа Милан - Шалке ... затоа навивачите не го сакаат

Ај да видиме што ќе биди..сите форуми веќе го сместуваат Полсен за играч на Јувентус, односно за договорена работа..Се надевам дека ќе му тргне Италијанското првенство..А според најавите и Тиаго останува,имал претчуство дека сезонава ќе му тргне, бил наслушнат така од некој навивачи..Сега колку е веродостојно тоа, не знам..:smir:

Mislam na evropskoto 2004.Italija - Danska, Totti go plukna Poulsen po sto dobi 4 meca suspenzija! A da i se istepa so Gattuso! Odlicen e za pozicija zadni vezni - po starski, znae da skrati akcija pravovremeno!Ne e kreativec a toa mu nefostiga na juve!

Ај да видиме што ќе биди..сите форуми веќе го сместуваат Полсен за играч на Јувентус, односно за договорена работа..Се надевам дека ќе му тргне Италијанското првенство..А според најавите и Тиаго останува,имал претчуство дека сезонава ќе му тргне, бил наслушнат така од некој навивачи..Сега колку е веродостојно тоа, не знам..:smir:

Па според Vecchiasignora Понеделник ќе ги мине медицинските прегледи во Торино, а веќе во Вторник ќе биде во Пинзоло ... навивачите многу се противат на трансферот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom