Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E ajde sea sporedete go Grigera so site ovie igraci so gi nabroja Fler pa posle ke prajme muabet. Od edna asistencija ne mozis da go otcenis igracot. Grigera dobar bi bil za rezervice ama ako nema drug i so nego ke se tera nekako. A koga sme kaj odbranata i EURO to, Melberg slabo nekako mi deluva. Mnogu asistencii kon Tores i Vila imase na posledniot natprevar so Spanija. Ako sakame dobar odbranben toj treba da bidi dobar protiv silni napagaci kako Tores i Vila a ne so nekoj od Derby.
Од кај го ископа ова сега?Не е продаден...
Taka e koga gi gledate samo pozitivnite momenti na natprevarot od toj igrac. Na HRT2 go gledav fudbalot i kako sto slusnav nekolku pati komentatorceto kaza, citiram: "Kakva pogreska Melberga", "Jos jedna pogreska Melberga", "Kakva asistencija od Melberga do Vila" itn. Pa ako mislite deka treba da gresi so takvi klasa napagaci so kakvi bi se sretnale vo LS neka bidi taka. Ali sepak ne go kritikuvam pred vreme ke pocekam da vidam so ke napraj vo Juve. Ova so dosega go kazuvav bese deka napraj greski na natprevarot so Spanija a ne velam deka e sleb igrac.Брат ти ја гледаше утакмицата Шведска- Шпанија??? Колку љувки напрај Мелберг?? Дали беше лесно поминат во таа утакмица или најчесто на него запнуваа топките?? Ма дај види еднаш па кажи... Мелберг вчера беше феноменален... Па брат затоа јас набројав неколку играчи според мене по кои Јуве тебе да тргни, а макар и еден од овие да се пресели во Јуве... Ако се преселат 2-3 тогаш Григера ке седи и ке ја топли клупата... Тука јас немам против ништо... Сепак мислам дека па и не е некој што не знае топката да ја води... 50% Григера е достоен да игра во Јуве... Ако се зголеми бројот на играчи, ако тој не дава се од себе тогаш овај процент ке падни на 10-20%... Затоа велам деак треба барем по двајца од овие играчи да тргни Јуве...
Сватете дека 24 фудбал страната , е посетувана само поради шпекулациите кои ги лиферува..Тоа го прават за посетеност на страната..На сите форуми, и поозбилни страни пишува дека Алонсо во текот на денешниот ден ќе го официјализира својот договор со Јувентус..Епа сега вие видете на кого ќе му верувате..Алонсо денес треба да потпише они официјална понуда нема стигнато хаха..
Нова понуда од Барса за Трезеге... Јуве бара 20 милиони, а Барса дава 12 милиони... Ќе видиме што ке биди... Мислам дека Јуве ако го продај 30 годишниот Трезеге, ке го ангажира Клас Јан Хунтелар... Мислам дека ке е достјна замена за веќе застарениот Трезеге... Вие што мислите на ова??