Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ихаааа... Колку бев среќен кога читав на 24фудбал... Трансферот на Вандер Варт во Јуве е завршена работа... Хунтелар и официјано играч на Јуве...Ех колку големи лажии биле овие од 24фудбал... Ц Ц Ц Ц Ц... А мислам дека ептем педерски ке испаднат ако го продадат Трезеге... Човекот играше и втора лига, и сепак остана лијален на Јуве... Јас сум за едно глемо НЕ за пордавање на Трезеге...

Јас мислам дека тоа е научна фантастика..Бланк беше дециден, дека Трезеге не е на продажба, а и Трезеге сам изјави дека сака да ја заврши кариерата во Јувентус..Како прво ќе биде ептен неблагодарно од страната на Јуве да го продадат Трезеге против негова желба, после сите негови постигнувања во Сериа А, во најтешките моменти не не напушти и ќе биде вкрај некоректен потег да го продадат!Како второ Трезеге е докажан голгетер..Немојте да читате 24фудбал толку многу..99посто се шпекулации...Ихаа..Паметам, порано на 24, изјавија дека Хунтелар официјално потпиша договор со Јувентус, истото го изјавија и за Ван Дер Ваарт, па како што гледаме ниту едниот ниту другиот потпишаа договор..:wink:
Да па тие пишаа и дека со Џеноа сме играле нерешено а Џеноа партали ги напраивме...свашта:pos2::pos2::pos2:

Да па тие пишаа и дека со Џеноа сме играле нерешено а Џеноа партали ги напраивме...свашта:pos2::pos2::pos2:
Колку само трачарење има по тоа трибал, гол.ком, 24 и сите такви...

Е ај сега барај НЗС??? Ц Ц Ц Ц... Уште ова го немав слушнато...

Абе и за Алонсо ли ке се мачиме ебаго , остајте Алонсо ке потпиши ама АКВИЛАНИ ?

Еве што најдов на нет .. хахаха

Јуве го договори трансферот на Алонсо.
Il Corriere Dello Sport обајви дека директорот на Јуве, Жан Клод Бланк веќе ја договорил висината на оштетата и Алонсо од наредната сезона ќе биде нов челн на Јувентус. Преааговорите се одвиваа повеќе од еден месец и двете екипи конечно пронајдоа догововор и трансферот ќе треба да се реализира во наредните неколку дена.
Се шпекулира дека висината на трнасферот ќе изнесва 18 милиони фунти и Балан во текот на денот ќе отпатува во Ливерпул за да ги прецизира сите детали.

Корн и ти сега преку леб погача бараш... Чек еднаш да потпиши Алонсо, после ке разгледуваме колкава е можноста да го видиме и Аквинали во Јуве... Која мислам дека е многу мала... Али сепак да се надеваме на нај доброто...А Корн знајс ти оваа ппекулација од кога се труби низ новините?? Од пред едно 3-4 недели... Ова ти е голема лага...

па ајде со среќа
Абе ЈувеЈуве зошто со среќа?? Прочита дека на ѓомити уште Јуве немал испратено понуда до Ливерпул?? Овие на 24Фудбал не знаат што да лажат поќе... Сето му е лага до лага...

Корн и ти сега преку леб погача бараш... Чек еднаш да потпиши Алонсо, после ке разгледуваме колкава е можноста да го видиме и Аквинали во Јуве... Која мислам дека е многу мала... Али сепак да се надеваме на нај доброто...А Корн знајс ти оваа ппекулација од кога се труби низ новините?? Од пред едно 3-4 недели... Ова ти е голема лага...

Не се нервирај ... ке изгубиш дел од лепотата :pos2::pos2:

24фудбал е се трач нема нишо вистина според мене.Додека не го видиме алонсо со јуве дрес ништо не е готово да знаете

Ајде да се надеваме до вечер дека ке има нешто ново...Ама се чудам на она напишаното на 24фудбал" Јуве уште нема испратено официјална понуда за алонсо до Ловерпул" а до вчера први беа што рекоа дека Алонсо денес потшишува... Не можам да се изначудам...Ц Ц Ц Ц Ц

Дајте бе некоја тема за разговор?? Се само едно исто се туби... Дај кажете нешто ново во врска со Јувентус...

Нема тема.
Бласи и залајета си отишле а? Нека им е со срека

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom