Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
a be grygera e top asistencija do koler dobra topka mu dade,isto i kielini imase asistencija do panuci znaci partali pravat:)

Кога би избирал за дефанзивец во Јуве како 1. Би избирал млад, 2. Со стандардно прво место во екипата(се разбира да е по класа екипа) 3. Да е класа играч 4. Да е подолго време на европската сцена.... Според мене Јуве треба да донеси парем двајца од овие дефанзивци... Клиши(Арсенал), Филип Лам(Баерн Минхен), Масимо Одо(Милан... Иако не е мн млад), Бељети(Челзи), Глен Џонсон(Порсмунт), и доколку има шанси Дренте(Реал Мадрид)... Доколку ги има барем двајца од овие играчи Јуве ке биди топ во одбраната... Сепак Андраде, Киелини, Мелберг, Григра нешто значат... А можи и Ди Чеље да значи, а не можам да кажам каков играч е кога не го имам гледано... Еве овие се моите одбрамбени засилувања....

E ajde sea sporedete go Grigera so site ovie igraci so gi nabroja Fler pa posle ke prajme muabet. Od edna asistencija ne mozis da go otcenis igracot. Grigera dobar bi bil za rezervice ama ako nema drug i so nego ke se tera nekako. A koga sme kaj odbranata i EURO to, Melberg slabo nekako mi deluva. Mnogu asistencii kon Tores i Vila imase na posledniot natprevar so Spanija. Ako sakame dobar odbranben toj treba da bidi dobar protiv silni napagaci kako Tores i Vila a ne so nekoj od Derby.

Брат ти ја гледаше утакмицата Шведска- Шпанија??? Колку љувки напрај Мелберг?? Дали беше лесно поминат во таа утакмица или најчесто на него запнуваа топките?? Ма дај види еднаш па кажи... Мелберг вчера беше феноменален... Па брат затоа јас набројав неколку играчи според мене по кои Јуве тебе да тргни, а макар и еден од овие да се пресели во Јуве... Ако се преселат 2-3 тогаш Григера ке седи и ке ја топли клупата... Тука јас немам против ништо... Сепак мислам дека па и не е некој што не знае топката да ја води... 50% Григера е достоен да игра во Јуве... Ако се зголеми бројот на играчи, ако тој не дава се од себе тогаш овај процент ке падни на 10-20%... Затоа велам деак треба барем по двајца од овие играчи да тргни Јуве...

E ajde sea sporedete go Grigera so site ovie igraci so gi nabroja Fler pa posle ke prajme muabet. Od edna asistencija ne mozis da go otcenis igracot. Grigera dobar bi bil za rezervice ama ako nema drug i so nego ke se tera nekako. A koga sme kaj odbranata i EURO to, Melberg slabo nekako mi deluva. Mnogu asistencii kon Tores i Vila imase na posledniot natprevar so Spanija. Ako sakame dobar odbranben toj treba da bidi dobar protiv silni napagaci kako Tores i Vila a ne so nekoj od Derby.

pa brat za fudbaler koj igra u prv tim za ceska koja e 6-ta u svet mora da bide nekoj kvaliteten neli?a i melberg e super igrac so ti e na tebe?zver e melberg aj dosta ni gi kritikuvas igracite ako si za juve kazi nesto pozitivno ako ne ti se svidjaat igracite navivaj za drug tim

Абе мислам дека има време, се ке се среди... Верувам во управата на Јуве и во смиот тим Јуве... Па макар и да не донесат повеќе познати иргачи(што не верувам дека ке се случи) Јуве бил, е, и ке остани Јуве... Секогаш знае да изненади со нешто вредно... Сепак мислам дека има некој преговори со стабилен дефанзивец...

Григера.. де молим ве кој кажа дека не е добар играч....
За Алосонсо се велеше дека во Торино ке дојде да потпише договор во Понеделинк.

Од кај го ископа ова сега?Не е продаден...

моја грешка...пишуваше дека е продаден, ама сеа гледам во последна минута одбил да оди во Џенова...епа нека го чуваат, шо има да го продаваат!

Григера е супер. проблемот во одбраната е на другата страна со Молинаро, а не со григера!

Брат ти ја гледаше утакмицата Шведска- Шпанија??? Колку љувки напрај Мелберг?? Дали беше лесно поминат во таа утакмица или најчесто на него запнуваа топките?? Ма дај види еднаш па кажи... Мелберг вчера беше феноменален... Па брат затоа јас набројав неколку играчи според мене по кои Јуве тебе да тргни, а макар и еден од овие да се пресели во Јуве... Ако се преселат 2-3 тогаш Григера ке седи и ке ја топли клупата... Тука јас немам против ништо... Сепак мислам дека па и не е некој што не знае топката да ја води... 50% Григера е достоен да игра во Јуве... Ако се зголеми бројот на играчи, ако тој не дава се од себе тогаш овај процент ке падни на 10-20%... Затоа велам деак треба барем по двајца од овие играчи да тргни Јуве...
Taka e koga gi gledate samo pozitivnite momenti na natprevarot od toj igrac. Na HRT2 go gledav fudbalot i kako sto slusnav nekolku pati komentatorceto kaza, citiram: "Kakva pogreska Melberga", "Jos jedna pogreska Melberga", "Kakva asistencija od Melberga do Vila" itn. Pa ako mislite deka treba da gresi so takvi klasa napagaci so kakvi bi se sretnale vo LS neka bidi taka. Ali sepak ne go kritikuvam pred vreme ke pocekam da vidam so ke napraj vo Juve. Ova so dosega go kazuvav bese deka napraj greski na natprevarot so Spanija a ne velam deka e sleb igrac.

Луѓе да ви кажам јас поќе не верувам ни на 24фудбал, ни на гоал ни на никој од страниве за спорт... Еве до вчера трубеа дека Алонсо во Понеделник потписува и официјално станува играч на Јуве... Сега сосем петта работа читам на 24фудбал...

Ливерпул чека официјална понуда од Јувентус за Алонсо
-Ливерпул сеуште чека официјална понуда од Јувентус за нивниот фудбалер од средниот ред, Чаби Алонсо.

Па дали еднаш ке дадат точни работи... Сега само ке варувам ко ке видам на официјалната од Јуве... Е тогаш ке знам дека потпишал... А ове е се само ГЛУПОСТИ... Ц Ц Ц Ц Ц Ц Ц

Алонсо денес треба да потпише они официјална понуда нема стигнато хаха..

Алонсо денес треба да потпише они официјална понуда нема стигнато хаха..
Сватете дека 24 фудбал страната , е посетувана само поради шпекулациите кои ги лиферува..Тоа го прават за посетеност на страната..На сите форуми, и поозбилни страни пишува дека Алонсо во текот на денешниот ден ќе го официјализира својот договор со Јувентус..Епа сега вие видете на кого ќе му верувате..
Според РАИ (државната телевизија на Италија) во подоцнежниот дел на денот потпишува Алонсо...

Наше е да се надеваме дека денес ке го видиме Алонсо во дрес од Јуве...Па ако сака 24фудбал и нека се намести на глава... Ептем и тие ја зацапаја раб... Еднаш први објавии дека денеска потпишува, сега се вртата за 180степани и велат дека нема понуда испратено... Бог да чува и да брани...

Нова понуда од Барса за Трезеге... Јуве бара 20 милиони, а Барса дава 12 милиони... Ќе видиме што ке биди... Мислам дека Јуве ако го продај 30 годишниот Трезеге, ке го ангажира Клас Јан Хунтелар... Мислам дека ке е достјна замена за веќе застарениот Трезеге... Вие што мислите на ова??

Нова понуда од Барса за Трезеге... Јуве бара 20 милиони, а Барса дава 12 милиони... Ќе видиме што ке биди... Мислам дека Јуве ако го продај 30 годишниот Трезеге, ке го ангажира Клас Јан Хунтелар... Мислам дека ке е достјна замена за веќе застарениот Трезеге... Вие што мислите на ова??

Јас мислам дека тоа е научна фантастика..Бланк беше дециден, дека Трезеге не е на продажба, а и Трезеге сам изјави дека сака да ја заврши кариерата во Јувентус..Како прво ќе биде ептен неблагодарно од страната на Јуве да го продадат Трезеге против негова желба, после сите негови постигнувања во Сериа А, во најтешките моменти не не напушти и ќе биде вкрај некоректен потег да го продадат!Како второ Трезеге е докажан голгетер..Немојте да читате 24фудбал толку многу..99посто се шпекулации...Ихаа..Паметам, порано на 24, изјавија дека Хунтелар официјално потпиша договор со Јувентус, истото го изјавија и за Ван Дер Ваарт, па како што гледаме ниту едниот ниту другиот потпишаа договор..:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom