Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со Паладино мислам дека треба да експериментира малку Клаудио Раниери да проба да му ја смени позицијата да го стави во средниот ред ако се вклопи и ако му тргне играта нека остане ако не чао пријатно инаку греота е толкав талент да отиде без да се испроба....а Тиаго штознам песимист сум за овој играч не се показа баш баш мислам дека треба да го продадат и со парите да купат уште некое засилувањеСпоред вас што треба да прави Јувентус со Паладино?Талентиран е...А со Тиаго?За него ништо не провејува, ниту шпекулација ниту ништо..Дали ќе остане во Јуве или ќе бира меѓу зимските негови побарувачи, Тотенхем и Атлетико Мадрид..И се шпекулира дека Јуве го опипвале теренот околу Вилја..За ова последново, би сакал да се случи, ама не знам колку би било реално...
Јас имам читано дека на Паладино му било понудено место во средината..Значи да биде препозициониран..Но тој сакал шпиц..А шпиц покрај Дел Пиеро, Трезеге, Амаури и Јакинта мислам дека треба да се случи чудо...Сурова е реалноста, но таа е..Со Паладино мислам дека треба да експериментира малку Клаудио Раниери да проба да му ја смени позицијата да го стави во средниот ред ако се вклопи и ако му тргне играта нека остане ако не чао пријатно инаку греота е толкав талент да отиде без да се испроба....а Тиаго штознам песимист сум за овој играч не се показа баш баш мислам дека треба да го продадат и со парите да купат уште некое засилување![]()
1. Senna - ima 31 godina. Дали сеуште мислиш дека треба да се купва?
2. Паладино - Дефинитивно во Јувентус нема да има никаква шанса да се докажи. Евентуално можи да успеј во некој друг клуб. Ама според мене 6миљони се малку за него. Мислам дека треба да го дат на позајмица една сезона па да се покажи шо знај.
3. Виља. ... ммм колку би сакал да дојди овај играч , не дека се га го гледам како игра на светското туку дека го знам веќе некое време. Типот е измислен за напаѓач ама мислам дека после европсково ќе крени некоја астрономска цена. Требаше да го договориме предвреме, мислам дека валенскија тогаш го даваја за 25миљони. (ама исклучиво пари оти се во криза)
4. Тиаго е еден од најматните играчи. Навистина незнам како би постапил со него. НАјверојатно би го вклучил во некоја трампа за да извлечам играч од некој од шпанските клубови.
Од кај го ископа ова сега?Не е продаден...абе, шо се карате за паладино дали требало или не требало??? па он е веќе продаден! каква позајмица? он е играч на Џенова!