Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Me radva so pocna da dava Trezege pak goloj. Samo da si ja zadrzi formata i za vikendov kje bidi super.

p.s. Ako nekoj go gledase mecot dajte kazvajte kako se pokaza Tiago.

Честито! Ги урнавте Емполи! Се надевам дека и Рома ќе им го направи истото во следното коло :)

- поздраФ ...

cestitkiiii eh bas mi e milo a posebno za golovite zaso trezege gi dade iskreni cestitki od rossoneri:) eh use inter da izgubese ke bese sovrseno ali aj sledniot pat:vozbud:
P.S aj ako slucajno ne mozeme nie milanezi da go osvome cal4oto merak ke mi se napraviii juve da bide prv a nie vo liga shampioni hehe plan neviden ma sovrsen e:)

Трезегол мајсторе шта си урадио :) Браво, супер резултат, мотив повеќе за Дербито на Италија в недела. :bilder:

da da mislam dek ako se odlucuva pomegu Juve i Inter bi sakal Juve da go osvoi skudeto ... ajt pozz!!

Некој спомна како изигра Тиаго. Во првото полувреме, имал шанса а во второто извел слободен удар по кој Трезеге даде гол со глава. И последниот гол беше со помош на Тиаго. Шутнал, неговиот удар бил одбранет (како што разбрав) и потоа Трезеге ја сместил одбацената топка во мрежата. Ја кога викам ѕвер е Тиаго... Секоја чест за дечково, се надевам и против Интер ќе биде во првите 11.

Toooo naredno kolo ke bide festi...so Inter

Ajde ajde Bjankoneri i Bjankonerki spremete se za u nedela da ja izdvoime najvaznata pobeda ovaa sezona!!lelee ke bide LUDILO!!!!!!

Tiago man of the match imase dve asistencii do trezege pri poslednite dva gola :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom