Insomniac
Evil Macedonian
Среќен 110-ти роденден Јувее!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
PREDICTION
Juventus have 18 months of anger burning inside them and will be extremely fired up for this game. If they can use their heads as well as their hearts I can see them obtaining a famous victory over an Inter side weakened in midfield by the loss of Vieira and Stankovic. Juventus 2-1 Inter
Ми се бендисва предвидвањето на гол.ком
Многу сум итар
Поранешниот директор на Јувентс, Лучијано Моџи во едно интервју промовирајќи ја својата книга ја објаснува целата ситуација околу минатогодишниот скандал кој го потресе италијанскиот фудбал.
![]()
Во текот на интервјуто, водителката се обидуваше да го испровоцира Моџи да даде што повеќе детали за аферата, но стариот волк. Моџи елегантно ескивираше.
"Во фудбалот потребна е итрина, кој раководи со голем клуб потребно е да си го чува грбот. Италијанскиот телеком и Масимо Морати ме шпионираа во корист на Интер. Сум зборувал со луѓето кои ги одредуваат судиите, а тоа не само што не е забрането туку некои многу повеќе контактирале со нив, а тоа се луѓето од Интер", вели Моџи.
Тој се пофали дека успеал да создаде моќен тим, дека дури девет фудбалери кои тој ги ангажирал настапиле во финалето на Светскиот куп во Германија и дека тоа е мајсторство кое треба да се почитува.
Водителката го цитираше голманот Анџело Перуци, кој своевремено изјавил:
"Моџи беше овчар со свое стадо. Ние пасевме не прашувајќи дали тревата е забранета или, но се едно ние бевме задоволни".
На ова Моџи едноставно одговори:
"Перуци не е во состојба да состави таква реченица"
- ОН НЕТ
http://on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=1496886BA374AE4794151EB0A435E361
Znaci Ovoj Modzi e zakon ej. Mnogu itro covece. PAZETE GO OVA
Моџи беше овчар со свое стадо. Ние пасевме не прашувајќи дали тревата е забранета или, но се едно ние бевме задоволни".
I PAZI ODGOVOR
"Peruzi ne e vo moznost da sostavi takva recenica " !
Sekoja mu cest. Forza Moggi . Aj ke pominat uste tri godini ke pomine kaznata Big Lucciano pak ke se vrati vo Juve
А во колку часот е утакмицата ?