Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
mnogu mi se svigaat belive dresovi na juve treba cela sezona da igraat so niv a ne so starite i ako moze nekoj da mi kaze koj im e sponzor ne uspeav da vidam nema slika od blisku

mnogu mi se svigaat belive dresovi na juve treba cela sezona da igraat so niv a ne so starite i ako moze nekoj da mi kaze koj im e sponzor ne uspeav da vidam nema slika od blisku

Aj не заебавај, црно-белите се закон, спонзор е New Holland групација од Fiat

Јувентус во контакт со Барса за можноста Мота да го носи дресот на Старата Дама. линк :kill: Ич не ми се свиѓа играчов. Освен кршење нозе и изведување слободни(не изведува којнзае како) ништо друго не знае. А и не ни треба, по мое мислење.

Липи ги убедува Јуве да испратат понуда до Кварезма. линк.Играчов е ЅВЕР. Супер би било ако го доведат или него или ВДВ.

Ивановиќ најновата мета на Јувентус. линк.Го неам видено како игра, ама според ова што читам, јак ќе да е. И на Реал им бапнал гол, што значи ќе го биде.

изведување слободни(не изведува којнзае како) ништо друго не знае.

Брат, го имам гледано Мота. Валкан играч, добива црвен секоја втора утакмица, крши нозе. А од кај ова за слободниов? Батката слободен удар не знае што е, не па ќе шутирал. Никогаш го немам видено слободен да шутне, а камоли пак гол да даде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom