Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Утре Јусвентус игра пријателски натпревар со Рома..
Пренос ќе има на РАИ Уно..

mislam deka ranieri ne e prav trener za Juve..Podobra opcija im beshe da mu se zapnat na Lippi..Ama ajde neka e so srekja...ne se imaat ushte uigrano megjusebno novive igrachi

sto ti e na tebe be znaes li kolku go pocituvaat Ranieri on go naprai Lampard igraciste site treneri od Capello do Lippi vikaa deka Ranieri e najtop resenie za juve

Del Piero ke potpise nov dogovor do 2010-ta godina kakvo idenje koj spomna takva glupost:vozbud:

Juventus 4-2 Roma(88') :vozbud:

edit: 5-2 :yess:

Pobeda vo prav moment

Па добро е вака. Можат уште мали промени да се наптрат во составот.
Пример Тиаго и Дел Пјеро да се првотимци, Киелини исто (ко ќе оздрави). Григера исто можи да е во првиот тим, Бириндели би го чувал како резерва а не во прв тим. За Алмирон ништо ново и ништо неочекувано знаев дека е добар и ми се бендисваше како игра и лани.

Super :) samo neka se mnozat pobedite...pa i vo 4 kolo pak 5 gola da i sibneme :) Od sinoka kako podobar bi go izdvoil Nocerino :zver:

Го гледав само почетокот.. Го видов голот на Вучинич и не ми се свиде начинот на игра и не го гледав остатокот од натпреварот.. Сега ми е мака за тоа.. штом имало 7 гола сигурно било добар фудбал.. Ај че биде интересно и тим купот во.. мислам дека во вторник се игра.. Интер, Милан и Јувентус..

Епа да треба да биди интересно .Вторник 14.08

Ама пренос да не знај некој кај кје дават.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom