Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:nenene: за 28 титула. забораваш оти две му зедоја.

show-CaSe напиша:
само едно ќе кажам: FORZA JUVE само напред јуве бори се за 29 титула!!!!!! САМО НАПРЕД Трезеге ЅВЕРОТ никој нема да го замени а тоа важи и за легендата на јуве ДЕЛ ПИЕРО!!!!! као шо реков САМО НАПРЕД ЈУВЕЕЕ
DoolroX напиша:
брат киелини е екстра играч,а богами во каква форма е замброта моментално, тешко дека и катанија би го сакала, а не па јувентус :) за канаваро и тоа како се наоѓа замена, еве неколку играчи што може да го заменат: мексес, киву и барѕаљи :) иако нема ова никаква врска, но и самиот канаваро има изјавено дека барѕаљи е најдобриот италијански дефанзивец (нормално после него) :) а за виеира веќе има замена - рио мавуба од бордо кој е многу добар играч

Искрено киелини се надевам дека ќе има добра иднина во јуветус и ќе биди и подобар од замброта (за него кје збораме по некое време нека добие некоја квалитетна утакмица). За замената за Канаваро ???? тешко (онакви утакмици не пружи секој одбрамбен фудбалер, мислам особено на мечовите од светското) А виеира е стар. Само муабетот ми беше тамам го зедоја одма замина. ама тоа е тоа.

Наводно Јуве се договорил со Рибери...извор Македонски Спорт така да незнам колку е точно

Раниери и официјално е новиот тренер на Јувентус. Еве линк. Епа нека му е со среќа работата и многу успех со најтрофејниот италијански тим. :aplauz:

G@rfielD напиша:
Раниери и официјално е новиот тренер на Јувентус. Еве линк. Епа нека му е со среќа работата и многу успех со најтрофејниот италијански тим. :aplauz:

Ајде чекаме титула

Ranieri e noviot trener na Juve i izjavi deka ke gi dovede Lampard i Sissoko :vozbud: :vozbud: :vozbud:

The Italian media claims Claudio Ranieri will be unveiled as the next Juventus Coach within 48 hours, bringing Frank Lampard and Momo Sissoko with him.

ajde ranieri ke go povlece i lampard :) i sisoko go saka ranieri znaci sredina imame i onoj rio-mavuba ke dojde izglea i napad imame treba uste nekoj u napad mislam i odbrana definitivno cris slusam go baraat i tiago od lion

zasiluvanja

sto mislite za Iaquinta, izglea go kupile! mene licno ne mi se dopaga mnogu kako igra, podobro ke bese huntelaar da go kupea

juve_fan напиша:
sto mislite za Iaquinta, izglea go kupile! mene licno ne mi se dopaga mnogu kako igra, podobro ke bese huntelaar da go kupea

ништо посебно. колку да пополнува 11мина. За да го заменва Паладино ако се другите повредени. Се надевам дека грешам :)

Mavuba potpisa za Juve pred nekoj den...Tuka se i Salihamidzic, Jakinta, Grigera...Na red e Sissoko, Lampard,Dimonico od Genoa vece potpisa...Milito od Zaragoza i ushte eden od odbrana Haince, Marquez, Mexes...Od ovie od odbrana najblisku do Juve e Marques (Barca)

Cocacola напиша:
Mavuba potpisa za Juve pred nekoj den...Tuka se i Salihamidzic, Jakinta, Grigera...Na red e Sissoko, Lampard,Dimonico od Genoa vece potpisa...Milito od Zaragoza i ushte eden od odbrana Haince, Marquez, Mexes...Od ovie od odbrana najblisku do Juve e Marques (Barca)

-Toj Domenico Criscito, go narekuvaat noviot cannavaro. daj boze da e taka. I moe mislene e deka nego ke go forsiraat slednata godina vo odbranata zaedno so drugiot sto ke go kupat( se nadevam Mexes):zlo:

Cocacola напиша:
ako dojdat ovie togas ke im pokazeme kako se igra

Важно следната сезона КЕ РУШИМЕ СЕ ПРЕД СЕБЕ
153256.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom