Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доколку до крајот на овие 1000 страници, Eko1 изрази желба тој да ја отвори темава пак, тогаш тој ке ја има и предноста .
Причината е многу јасна, сепак ова е негова тема и нормално е истата да биде повторно отворена од него, како што е и редот, во случај тој да не биде во можност за истото, или да даде согласност некој друг да ја отвори, бујрум .

Знам ви смета тоа што тој не пишува овде, не е активен на форумов ( со добра причина ) но останува фактот дека тој ја започнал темава и затоа е во предност за новата тема, останува истово како некое непишано правило на форумов кое се практикува со многу други теми. А и не гледам зошто да бидете против тоа, Се ке остане status quo, доколку не ви се допадне нешто во воведниот пост, истиот може да биде едитиран, да се додадат некои работи, да се среди и слично нормално по ваша желба. :smir:

edit : Сепак Кико ке ви ја отвори темата, Еко нема да е во можност да го направи истото поради x обрски . . . нема веќе потреба да се дискутира на таа тематика .

All clear! :D

Ова е списокот на повикани играчи за мечот со Сампдорија. Трезеге пак го нема:nerv:
1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
8 Amauri
10 Del Piero
11 Nedved
13 Manninger
16 Camoranesi
18 Poulsen
19 Marchisio
20 Giovinco
21 Grygera
27 Ekdal
28 Molinaro
30 Tiago
32 Marchionni
33 Legrottaglie
41 Ariaudo

Ова е списокот на повикани играчи за мечот со Сампдорија. Трезеге пак го нема:nerv:
1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
8 Amauri
10 Del Piero
11 Nedved
13 Manninger
16 Camoranesi
18 Poulsen
19 Marchisio
20 Giovinco
21 Grygera
27 Ekdal
28 Molinaro
30 Tiago
32 Marchionni
33 Legrottaglie
41 Ariaudo

Читај погоре Трезеге има ситна повреда.

1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
8 Amauri
10 Del Piero
11 Nedved
13 Manninger
16 Camoranesi
18 Poulsen
19 Marchisio
20 Giovinco
21 Grygera
27 Ekdal
28 Molinaro
30 Tiago
32 Marchionni
33 Legrottaglie
41 Ariaudo
Трезеге на терените се враќа в Понеделник..Има мала повреда, и со неа може да настапи на овој дуел, но подобро нека му заздрави отколку да си направи полошо...Значи, сепак не е ништо страшно!!

Добро де, ситна повреда ама вазно неема да настапи.Јас се надевав на него и неговите изјави. Он беше гладен за фудбал и постигнување голови. Ама ке мора да почека на неговиот кам-бек во сериа А. Позз Бјанконери. Најважно ке биде да ја тепаме СамдориA. FORZA JUVE .:cug:

Стаите некој линк ако може да ја гледаме Јуве:nesum:

Според шпанскиот весник Ас, Јувентус вчера понудил понуда до Валенсија за Силва од 30 милиони евра, а на играчот му нудел 20милиони за 5 годишен договор.. Секо бил на пријателскиот натпревар на Шпанија токму поради тоа да го гледа Силва..линк

Согледувајќи, дека вчера Секо имаше изјава дека ќе бараат играч кој ќе го замени Павел Недвед, а веројатно се заладуваат односите меѓу Јувентус и Вердер за носење на Диего, мислам дека нашиве ќе се насочат кон ангажирање на Силва..Веројатно сакаат да го искористат финансискиот дефицит на Валенсија која има долгови и треба да ги плаќа може да се случи лесно да се дојде до ангажман на Силва..

Инаку, наводно разговорите меѓу Јувентус и Вердер заладиле , токму поради тоа што последно Вердер ја зголемил цената на Диего на 35 милиони..Цена што мислам дека е апсурдна, и тотално висока, така да подобро да се насочат кон друг играч..Зошто со 40 милиони ќе го земат Силва плус солиден бек за назад, позиција која исто така ни е послаба, плус Силва е класично крило за разлика од Диего..

Не знам колку може да им веруваме на шпекулацииве, но како и да е, ако стварно Вердер ја зголемил толку цената (а знаеме дека претходно барале 25 милиони), мислам дека попаметно би било да се насочиме кон Силва...:toe:

тии па на телма ебати глупите Џенова Фиорентина ке ја дават:tapp::tapp:

тии па на телма ебати глупите Џенова Фиорентина ке ја дават:tapp::tapp:

:pos2: немаат баш вистински избор за секој меч... ама сепак.. од некој аспект ја сметаат за поголемо дерби таа утакмица... а Јуве се очекува да победи без проблеми :smir:
Сепак Сампдорија..не се до толку некој силен тим.. што може да им одземе поени на Јувентус дома..:helou:

aj ako moze nekoj neka najde stream za juve sampdoria dobro lele dobro e ranieri ke izleze so sledniov sreden red :
-----------camoranesi----------tiago---------poulsen----------nedved---------------

konecno zaedno tiago i poulsen bash me interesita kako ke funkcioniraat i dvajcata se intelegenti tiago pocna da se dokazuva toa e dobro a poulsen ocekuvam da dava prekrasni topki kon del piero :smir:

rcu71t.jpg

Каморанези и Амаури ако добијат жолт картон ќе го пропуштат наредниот меч против Палермо!!
Баш сакам со ваков состав да излези Раниери, и баш сакам да видам како ќе функционираат Поулсен и Тиаго во средината!!

rcu71t.jpg

Каморанези и Амаури ако добијат жолт картон ќе го пропуштат наредниот меч против Палермо!!
Баш сакам со ваков состав да излези Раниери, и баш сакам да видам како ќе функционираат Поулсен и Тиаго во средината!!
е шо Трезеге и Сисоко повредени? Трезеге пак ли ја обнови повредата?:nesum:

е шо Трезеге и Сисоко повредени? Трезеге пак ли ја обнови повредата?:nesum:
Не тимче.. Трезеге не е повреден, имал силни наноси на пролив!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom