Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересно интервју од "Октоподот". Проверете сами кој е тој:pos2:
Прочитете повеке

Инаку Секо бил да гледа Шпанија-Англија заради Давид Силва
Повеке

Повторно шпекулации околу Касано. Се шпекулира дека тој е поблиску до дресот на Јуве отколко Диего.
Повеке

Секо е оптимист дека Јуве има шанси да го освои скудето и не се откажува од борбата за 28та(30 за мене) титула во Серија А.
Тука

edit: Кико нека ја отвори темата за Јуве. Ја Еко1 го немам видено да се логира а Кико доста учествува во давање информации и стримови за Јуве,негов ред е :)

И јас се согласувам дека треба Кико да ја отвори темата.. Еко1 не го ни имам видено дека постоел на форумов па камоли да отвори друга тема.. Се надевам дека Кико ке ја направи темава No.1 на форумов!!

Интересно интервју од "Октоподот". Проверете сами кој е тој:pos2:
Прочитете повеке

Инаку Секо бил да гледа Шпанија-Англија заради Давид Силва
Повеке

Повторно шпекулации околу Касано. Се шпекулира дека тој е поблиску до дресот на Јуве отколко Диего.
Повеке

Секо е оптимист дека Јуве има шанси да го освои скудето и не се откажува од борбата за 28та(30 за мене) титула во Серија А.
Тука

edit: Кико нека ја отвори темата за Јуве. Ја Еко1 го немам видено да се логира а Кико доста учествува во давање информации и стримови за Јуве,негов ред е :)
хаха следен Давид Силва од старата госпоџа :pos2::pos2:

Тутоспорт пишува дека Силва е прв на листата желби на Управата на Јувентус за во летниот преоден рок..

На ова се надоврзува изјавата на Секо за Тутоспорт....

"Diego, the player quality that purchase?
No, the goal is to find a replacement for Nedved.
We seek a replacement who has the characteristics of excellence.The Brazilian is not a Werder player compatible with 4-4-2, the form that uses our technician.

„Диего, квалитетот што го поседува? Не, целта ни е да најдеме замена за Недвед. Ние бараме замена која ќе има одлични карактеристики. Бразилскиот играч не е компатибилен со 4-4-2 стратегијата која ја преферира нашиот тренер“ линк

Диего е играч кој не игра на крилната позиција, а Давид Силва игра на сосема иста позиција на која што игра Павел Недвед..Јас мислам дека кој да го земат од овие двајца нема да згрешат бидејќи ова се мнгу добри фудбалери...

Тутоспорт пишува дека Силва е прв на листата желби на Управата на Јувентус за во летниот преоден рок..

На ова се надоврзува изјавата на Секо за Тутоспорт....

„Диего, квалитетот што го поседува? Не, целта ни е да најдеме замена за Недвед. Ние бараме замена која ќе има одлични карактеристики. Бразилскиот играч не е компатибилен со 4-4-2 стратегијата која ја преферира нашиот тренер“ линк

Диего е играч кој не игра на крилната позиција, а Давид Силва игра на сосема иста позиција на која што игра Павел Недвед..Јас мислам дека кој да го земат од овие двајца нема да згрешат бидејќи ова се мнгу добри фудбалери...
Tocno e deka ovie dvajca se mnogu dobri fudbaleri i sekoj navivac na Juve bi gi posakal vo redovite na Starata Dama ama i upravata mora da svati deka gjavolot ja odnese shegata i da se zafati so rabota. Ako na leto ne bide donesen barem eden od ovie dvajca, sto se odnesuva do mene upravata moze komotno da si gi sobere partalite i da si odi. Prikaznata deka imaat proekt za vrakjanje na Juve na starite pateki ja progoltav. No sega e krajno vreme da se premine od zborovi na dela. Dovolno vreme pomina i vreme e da pocnat da go gradat toj evropski Juventus. Znaci na leto ocekuvam MINIMUM edno extra zasiluvanje.

Trezeguet ne e povikan za utresniot natprevar protiv Sampdoria. Igracot imal problemi so butniot muskul i zatoa Ranieri ne go povikal.

sto e pak sea rabotava so trezege eve i jas citav sea se zali na nekoja povreda samo da ne e nesto ozbilno samo sto se vrati covekot ne se ni iznapuka za da e pak povreden. Da veruvame deka e samo nekoja merka na pretpazlivost od strana na ranieri. ajde trezege vrakaj se veke ednas.

ke bide bez nervi kinenje ako ima mesto ustvrai ako ne sobere site ke ne napise,nego kazete ako imate nekoja poopsirna informacija za trezege kako doslo do povreda kolku e serizno itn.

kista na kogo izjavuvas ljubov?
:)

ајде бе да отвориме официјален фан клуб за Јуве:vozbud: ?????????????

After the test match two days ago David Trezeguet suffered a slight muscle strain. The attacker has not been called up as a precaution but will be back with the team on Monday....Не е ништо серизоно сепак штета што нема да го видиме со Алекс во нападот:nesum:

За новата тема најдобро би било Мастерот на Церемонајата ака Кико:) да ја отвори.Предводник на овој фан клуб е според мене и би било најдобро тој да ја отвори.

Доколку до крајот на овие 1000 страници, Eko1 изрази желба тој да ја отвори темава пак, тогаш тој ке ја има и предноста .
Причината е многу јасна, сепак ова е негова тема и нормално е истата да биде повторно отворена од него, како што е и редот, во случај тој да не биде во можност за истото, или да даде согласност некој друг да ја отвори, бујрум .

Знам ви смета тоа што тој не пишува овде, не е активен на форумов ( со добра причина ) но останува фактот дека тој ја започнал темава и затоа е во предност за новата тема, останува истово како некое непишано правило на форумов кое се практикува со многу други теми. А и не гледам зошто да бидете против тоа, Се ке остане status quo, доколку не ви се допадне нешто во воведниот пост, истиот може да биде едитиран, да се додадат некои работи, да се среди и слично нормално по ваша желба. :smir:

edit : Сепак Кико ке ви ја отвори темата, Еко нема да е во можност да го направи истото поради x обрски . . . нема веќе потреба да се дискутира на таа тематика .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom