Vartolu
The Infamous Mobb
Изјавата на Кристијан Поулсен за мечот со Катанија
Кристијан Поулсен..За некои промашување на трансфер политиката на Јувентус, но мислам дека ќе се покаже во она светло во кое очекувам да се покаже (тие мечеви кои ги одигра во Јувентус мислам дека не беше ниту малку лош и дека повредата го оддалечи од терените долго време, така очекувам дека најдоброто од него допрва ќе стигни)..Има огромни квалитети кои можат и те како да придонесат во подигањето на нивото на игра на Јувентус!!!
„Ова е многу важен гол за мене и за тимот - рече Данскиот фудбалер за Скај.. Ние победивме многу важен меч, Интер победи, Милан изигра нерешено, и ова за тоа е многу важна победа.Јуве играше 80 минути со фудбалер помалку, и беше бо можност да направи успех неколку секунди пред крајот, демонстрирајќи голем карактер. Ова беше жилав натпревар и тежок, посебно по црвениот картон на Јакинта, но ние игравме како тим и изигравме добар натпревар..Данецот проговори и за неговата форма..„Три и пол месеци на повреда , и малце е тешко да се вклопиш..Сега сум супер физичко подготвен и да ја видиме иднината“"It is a very important goal for me and the team - says the Danish midfielder to Sky microphones -. We won an important game.Inter last won the Milan and has balanced, this is also for this important victory. "La Juve played for 80 minutes in ten and was able to grab the success a few seconds from the end, giving a great demonstration of character. It was a tough game and difficult, even for a red card for Iaquinta but we played as a team, we played a good game."Danish, finally, speaks of his form."Three and a half months of injury, it is difficult to layer.Now is a good physical and see the future. "
Кристијан Поулсен..За некои промашување на трансфер политиката на Јувентус, но мислам дека ќе се покаже во она светло во кое очекувам да се покаже (тие мечеви кои ги одигра во Јувентус мислам дека не беше ниту малку лош и дека повредата го оддалечи од терените долго време, така очекувам дека најдоброто од него допрва ќе стигни)..Има огромни квалитети кои можат и те како да придонесат во подигањето на нивото на игра на Јувентус!!!