Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека изгубат бе :@:@:@@ АКо сум за јуве ама нека изгубат веќе :@:@ Паѓам на неее веќе 3пати и губам 2000 денара :@:@:@:@: Нека изгуба нека отпадне у 2ра лига :zid::zid::zid::zid::zid:

serkoooooooo nedveddddddddddddddddddd:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

ete go alexander manningerrrrrrrrrrrrrrrrrr:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

semifinallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:ajde zimame trofejce ovaa godina

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ФАЛА БОГУ!!!!!
Среќата ги прати храбрите!!!!!!
:smir:

Aj cestito polufinale. Mame im e**m mafijasko neapolsko. AAAAAAAAAA kolku gi mrazam!!!!

vazno ideme dalje.sea so lazio u polufinale mislamd eka pak ke mineme.samo o sea s eigraat dve utakmici.i doma i na gosti.:smir::smir::smir:

Да кажам два ти збора за утакмицава.. Не сум задоволен ич јас.. Со онаква игра никаде не одиме.. Не можи клуб како Јуве да чека слободен удар за да победи бе луѓе.. Треба осмислена игра, а не како оваа.. Само се тегнеа во игралиштето.. Едноставно не сум задоволен.. Раниери не сваќа дека со затворена игра секогаш или 80% од натпреварите ги губиме.. Еве и денес така, само што овие слепциве немаа среќа и ум да ги искористат шансите.. Не знам човеко што мисли, се надевам ако мисли нешто.. Сепак во полу финале сме.. FORZA JUVE и Честита Победа!!

аууууу среќа ејјјј:vozbud:
али објективно гледано, мизерно одигравме! направија само 1-2 шанси на крајот и тоа беа офсајди. наполи играше многу поубаво. што се промашија, не знам...да се убие човек...
али тоа е, мора и среќа некој пат кога не оди. како и да, мора и тоа ИТНО, да се поправат јуве во играта, инаку ќе тонеме многу...

как може од 7 метри статива да се промаши, јас на 3 метра шутирам па не ја промашувам ем тава они секој ден се со топка јас еднаш двапати неделно сепак чудно:toe: А ШТО Е НАЈВАЖНО ТЕПАВМЕ СО СРЕЌА ИЛИ НЕ ПОБЕДА СИ Е:vozbud::vozbud::vozbud::smir:

Ајде уште еден наместен натпревар :) :nesvest:

П.С со кој ќе треба да играт 1/2 ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom