Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.269
- Поени од реакции
- 8.254
Ne znam samo sto ke im se dvajca talentirani golmani. Treba eden da se forsira i za nekoja godina da stene prv cuvar na mrezata mesto Buffon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може е постирано ова видео во претходните страници, ама вреди да се потсетиме...
Добро е да се погледне целоо!!!Forza Juve!
Да да среќен сум за него.Поима неам зошто би го направил тоа да се обиде да се самоубие.Песото имаше тешка кариера.Можеше да стане многу подобар фудбалер ама ете една тешка повреда го оддалечи од терените подолго време со тоа и пропушти едно големо натпреварување мислам дека беше европско првенство.Ама сепак ќе ми остане еден од помилите играчи на Јувентус!Песото денес излезе со изјава поврзана со неговиот обид за самоубиство на 27.06.2006. Вели:[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] “Everything I had done on the pitch had just disappeared,”[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] “I was up at the club's headquarters and I wanted to go home. I switched off the light and I woke up eight or nine days later.[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]"Се што направив на теренот едноставно исчезна.... Бев во клупските простории и сакав да си одам дома. Го исклучив светлото и се разбудив 8 или 9 дена подоцна". [/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Исто вели дека не знае зошто скокнал и зошто воопшто се обидел да го направи во клубските простории. Навистина ми е жал за него, меѓутоа пресреќен сум што се опорави,нема никакви трајни повреди или компликации по неговото здравје и денес работи за клубот...[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] [/FONT]
Море што се боите, па и Челзи нека е па што? Кога англиска екипа тепала во Италија нема шанси, Рома го прегази на Челзи, не се прајјте луди, сакам најмногу Челзи да ни се падни да стане малку борба, ако се плашиме од екипи ништо не правиме, Главата горе и напред! (=добро е! џиџи се враќа одма после нова година и се очекува за во дуелите во лига на шампиони ќе ја достигне вистинската форма. инаку на прашањето кој сака да им се падне, одговорил дека не сака англиска екипа или барса (барса и не може да се падне)...па останува да почекаме до петок да видиме кој ќе биде... инаку, може да ни се паднат: Арсенал, Челзи, Атлетико, Лион, Спортинг и Виљареал... по мене...најдобро е Спортинг...или Лион...
Не се знае уште, можеби ќе игра... Пишува на официјалната дека ќе се врати на тренинзите утре...Маркизо закачил грипче (е како нема да закачи, на какво време играа против Милан)па најверојатно нема да биде во комбинација за дуелот против Аталанта. Штета... каква самодоверба ке му внесеа неколку натпревара во серија во почетниот тим. Значи покрај Недвед го загубивме и Маркизо за последниот дуел во оваа година...
The young midfielder had a slight fever and did not train but should be back with the group tomorrow.