\Го имаше клипот стаено некој побарај поназад ке видиш на Молинаро газот му се глеа:pos2::pos2:
Нема да го плеснат со дресот само така се гледа бидејќи е свртен со грбот , а иначе јас сум нов член и поздрав до стие што навуваат за ЈУВЕНТУС ја поштувам темава и се надевам дека понатаму ќе се допишуваме повеќе поздрав:helou:\
Hahaha da da...najinteresno e negde kaj 1:22, Ke go plesnea Ranieri so dresot:pos2:
Srdecno dobredojde od mene vo Fan klubov...se nadevam ke spodelime mn radosni momenti zaedno...:smir:Нема да го плеснат со дресот само така се гледа бидејќи е свртен со грбот , а иначе јас сум нов член и поздрав до стие што навуваат за ЈУВЕНТУС ја поштувам темава и се надевам дека понатаму ќе се допишуваме повеќе поздрав:helou:
Удинезе не се баш лесен противник и не може одма туку така да им се дадат 4 гола јас сигурен сум дека ќе ги победима после она среќно израмнување на Џилардињо во 88 минута по првото коло и дека ќе ни тргне второто коло со победа како и останатите!
Напред Јуве!!!:music3:
добредојде drughi,корисничкото име ти е топпп:helou:Нема да го плеснат со дресот само така се гледа бидејќи е свртен со грбот , а иначе јас сум нов член и поздрав до стие што навуваат за ЈУВЕНТУС ја поштувам темава и се надевам дека понатаму ќе се допишуваме повеќе поздрав:helou:
Удинезе не се баш лесен противник и не може одма туку така да им се дадат 4 гола јас сигурен сум дека ќе ги победима после она среќно израмнување на Џилардињо во 88 минута по првото коло и дека ќе ни тргне второто коло со победа како и останатите!
Напред Јуве!!!:music3:
100 % го чува за Зенит пошто тие не се многу лесен противник и плус Јувентус се падна во "Групата на смртта" па затоа мораат од почеток да почнат да победуваат зашто само Бате Борисов е лесен противникpo se izgleda delpiero ke sedi na klupa za vo nedela prv sostav ovie najavuvaat amauri i trezege forza trezege
poulsen, camoranezi,delpiero na klupa, marchisio prva postava, lud li e ranieri ili ke gi cuva za so zenit
Добредојде Drughi и од мене ... пријатен престој
После подолго време и јас малце да бидам активен
Во врска со УДинезе мислам дека ќе победиме но воопшто нема да боде лесно бидејќи ќе се чуваме за со Зенит во вторник. Нема да се изненадам ако Раниери почне со овој состав
________________Буфон________________
Григера____Мелберг____Кнежевич___Де Чеље
______Сисоко______Поулсен_____Маркисио
______________Џовинко_________________
_________Јакинта_____Амаури____________
Можда брат ... ама сепак мислам дека Раниери сам во себе не е сигурен 99% во врска со составот , а не па некои други толку да бидат сигурни во негоeve ti link za sostavot 99% e toj, plus i na raiuno teleteks e istiot
mozda si vo pravo ama jas mislam deka se zavisi od toa kako ke mu se soni vecerva i utre. pozМожда брат ... ама сепак мислам дека Раниери сам во себе не е сигурен 99% во врска со составот , а не па некои други толку да бидат сигурни во него