Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се љути , јас не сум ти крив што не си жабар...:salut:
Ха Ха Ха... Добар виц... Само да те прашам нешто... На ниту едно прашање не одговори, зошто?? Или прашањата не ти се по кеф?? И ај те молам крцкај си на Фан Клуб Интер... Чао

Ха Ха Ха... Добар виц... Само да те прашам нешто... На ниту едно прашање не одговори, зошто?? Или прашањата не ти се по кеф?? И ај те молам крцкај си на Фан Клуб Интер... Чао
Прашај ќе одговорам без проблем..
да не мислиш да ме прашуваш за италјанската репрезентација...никогаш не сум е посакувал успех...непамта кога сум сакал да победи италија ,не го сакам ниту МАТРИКС(Матераци) можете да си го приберете кај вас како тоа дрвото Кристијано Занети(и занас имаше господ да се ослободиме од такви како него).

Не се љути , јас не сум ти крив што не си жабар...:salut:јас тоа сам не го измислив тој старецот(жабар0...па да те опомена да не ти се случи и на тебе таков ГАФ...
Не сери многу бе мочко еден. Оди си на издрканиот фан клуб интер и не тропај многу глупости дека само жабари навивале за јувентус.
Како прво Јувентус е клуб со Највеќе фанови во и надвор од италија. А тој жабарот може да си каже што му душа сака (јебига, демократско опшество) .

Добро бе како не ви е мака да серите и кога не сте во право??? Па ако не е така како што вика Јуве, како ќе е?? Кажи кој Играчи од интер се во Италијанската репрезентација?? + тоа Интер има само 3 играчи ако не и помалку италијански... А Јувентус има 13 од кој 5-6 се играчи во Италијанската репрезентација... А кај вас само 1, и тоа љуфкач невиден... Па ако Интер е екипа за СТРАНЦИ што не ја префрлат во некоја друга лига бе?? Нека оди Аргентина, Бразил пошто гледам сите се Аргентинци... И имаш тема Интер пишувај таму за Интер дека е екипа за СТРАНЦИ...

Не ти држи муабетот , како во Англија , Манчестер или Челзи да речат ние сме најодговорните за дел од играчкиот кадар на Репрезентацијата , а се знае дека Вест Хем е најголемата фудбалска фабрика во Англија ( Џо Кол , Дефо , Фердинанд , Керик , Лампард , Глен Џонсон ) , така да во Италија Јуве е дестинацијата на италијанските таленти , т.е. Јуве е еден од тие клубови , тука се нормално и Лацио , Рома и Милан . Дел Пиеро кариерата ја има започнато во Падова , Буфон во Парма , Замброта кој играше за Јуве во Бари , Канаваро во Парма и тн и тн .
Факт е дека Интер немаат италијацни во тимот но од првиот ден на постоењето се води таква политика , затоа е и создаден Интер , сепак ја имаат една од најдобрите младински школи ( шампиони се во младинските категории ) каде Интер премногу вложува со што сепак мисли за иднината на италијанскиот фудбал и не го запоставува истиот .

п.с. Не се секирајте , не го заборавив Џовинко , супер иднината за италијанскиот фудбал кој е дел од школата на Јуве :smir: .

nakago be neka straka , mozi samo da i :pusk:na site od fanklub JUVE
Не сум знаел дека имате безобразни фанови...
Ова се вика лични навреди...треба да се лечиш пријателче...никој не те нападна со лични навреди..
Поздрав до сите фанови на Јуве...

Aj aj ne mrsi muda sea i ti

Торпедо не се спуштам на толку ниско ниво за да влезам ви било каква дискусија со тебе , форум е , не провоцирам никаде во мојот претходен пост , дискутирам ( за тоа е форумот нели ) така да , слободен си . . . твојот избор на зборови многу говори за тебе :smir: .

Торпедо не се спуштам на толку ниско ниво за да влезам ви било каква дискусија со тебе , форум е , не провоцирам никаде во мојот претходен пост , дискутирам ( за тоа е форумот нели ) така да , слободен си . . . твојот избор на зборови многу говори за тебе :smir: .

Fala pozdrav i do tebe CAO

Не сум знаел дека имате безобразни фанови...
Ова се вика лични навреди...треба да се лечиш пријателче...никој не те нападна со лични навреди..
Поздрав до сите фанови на Јуве...
Поздрав и од нас до тебе. Слободен си, можеш да си одиш на твојот издркан фан клуб.Позз

Inter è composto(fatto) da stranieri ed è per i tifosi stranieri, Juve invece è per i vecchi ranocchi
евети превод
INTERNACIONALE E SOZDADEN od stranci i e namenet za stranski fanovi, a juve za stari zabari

Duman
тебе ова на што ти личи бе? Ова не е навреда?? Или ти само си билдаш постови, само други те навредуваат... Е баш ми е криво што сум баниран од Интер... Јас да напишев ваков пост модераторот ке ме банираше на тема, не само на Фан Клуб Интер.. Значи и модераторот е за Интер и вие слободно си пишувате и навредувате други фан клунови, а кај вас само да напишат нешто против интер банот му е загарантиран...:helou:

Duman , најискрено малце претера на темава , факт е дека не се мирисаат фановите на Јуве и Интер , што е и нормално , али имаш некои испади на темава , со оглед дека си нов на форумов таквите не се толерираат .

Иначе форум е , мене воопштно не би ми сметало некој од фан клуб Јуве да дојде на темата Интер и да влезе во било каква дискусија , тука сме ние да демантираме или пак да се согласиме со мислењето , али не мора остро да се постапува , малце конструктивност во постовите и подобар речник .

legrottaglie_2.jpg

3 September 2008

Legrottaglie: «We won't suffer against anyone»

Nicola Legrottaglie has enjoyed plenty of success in the last year: he earned back a place on the team, becoming a reliable first-team regular, and also got back in the National team. His ambitions don't stop here, though: «Juventus will never suffer against anyone, in fact the other teams will suffer when they face us because we'll be hard to beat. We're tough cookies and Inter Milan will soon realize it!», the "Duke" said today in Coverciano, at Italy's training camp. «Juventus – he continued - will surprise people in the Champions League too, especially if we go through the first group and we get to the knock-out stage".

MIR

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom