Vetrence
...believe in yourself! :)
Jas ke probam da ja najdam na kablovska ako ima nesto eventualno novi programi ako ne na stream ako najde kiko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти си стар навивач? Па и јас знам дека Дел Пиеро и Буфон се икони на Јуве а у никои случај не Трезеге еаххееа али нема врска не се потресувај многу штети по здравјети кажав 25 гола од кои 20 преку асистенциите на Недвед и Дел Пиеро и 5 од пенал
:helou:
Jas ke probam da ja najdam na kablovska ako ima nesto eventualno novi programi ako ne na stream ako najde kiko.
Епа кај живееш ако си блиску, ќе ти се истовариме..епа ајде сите кај мене?? го вадам тв-то на тераса, правиме скара, пивце и слично и навиваме![]()
епа ајде сите кај мене?? го вадам тв-то на тераса, правиме скара, пивце и слично и навиваме![]()
Во посета на непознатото другарче...Не кажа од кај е ...Се согласувам, Ајде ...![]()
Ок Шефе :smir: мир во светота да престанеше да го напаѓаш Трезегол??? може??? како прво, трезеге не ги шутира пеналите, туку тоа најчесто го прави Дел Пјеро. како второ, нема врска дека се по асистенции на недвед и дел пјеро....човек треба да го бива, за да знае кај да се постави и како да ја шутне топката по таа асистенција. Трезеге? он е мајстор за такви ситуации! оти ибрахимович(ѓубрето) не даваше толку голови коа играше за јуве? што, тогаш недвед и дел пјеро не асистираа??? асистираа, ама тој е глуп за да знае да се постави на правото место.
Матераци 3то место?????:nesvest::nesvest:Дел Пиеро ја доби наградата Скиреа Капитенот на Јувентус, Александро Дел Пиеро е добитник на наградата Геатано Скиера за 2008 годинаОваа награда се доделува секоја година од страна на новинарите на играчот за кого се верува дека служи како пример за добро однесување на теренот и надвор од него. Минатата година оваа награда ја доби Пипо Инзаги која го носи имете на еден од најдобрите фудбалери на Италија во историјата.![]()
Скиреа е еден од петте фудбалери кои ги има освоено сите национални и интернационални трофеи признаени од ФИФА, па затоа и поранешната легенда на Јувентус, Скиреа добива почит со што го носи името на наградата.
Дел Пиеро доби 281 глас и беше убедлив на првото место, зад него остана Кристиан Панучи од Рома со 35 гласа како и Матераци и Монтела кои имаа по 19 гласа.
Кој се клади со мене дека Алонсо ќе потпише за Јуве одма по финалето на Европсково првенство? :smir:
Garfild вртам на назад по страниве на фан клубов и гледај што најдов... Ако си со некој кладен мислам дека треба да исплатиш брате...Ок ја да си кажем, може некој не знае. А и плус може некој денар или некое чоколадо да си ќарам![]()