Па јас веќе пишав дека бев таму за тоа и критикувам околу Трезеге кој не ПОТРЧА НИ ПЕТ МЕТРА, беше пријателски натпревар но НЕДВЕД ѕвер е типот и на 100 год пак ќе трча ко луд исто и јакинта оти занив неречам нишо

Супер е чувството ама атмосверата не беше на ниво... пријателска имаше околу 600-700 италијански навивачи и беа погласни од данците дефинитивно бтв јас бев сонив

имам и некои клипчија ама АВИ формат се ко ќе имам време (читај: ако не ме мрзе) ќе ги средам и ќе ги закачам на нетов пред утакмица дур и дрес си купив

и дур одев накај стадион (сам) бев во автобус во кои 50 души беа облечени во жолти дресови

само јас јуве ... после на стадион веќе беше подруго се најв со еден друга италијанец од Рим навивач на Лацио

кои го носеше дресот на Пандев и нормално на стадион пиво и пуканки и цепеш 90 минути супер фудбал

особено кога предтебе се буфон, недвед, јакинта ... и компанија на ЈУВЕ имам уште слики од моб (камерата ми цркнаа батериите

) ќе ги закачам и нив ги имам и двата гола на јуве

го снимав пеналот ама :bip: една глава ми излезе пред камера ко се пуцаше

и да се пожалам рацете ми паднаа, се удајв во бранови

за жал данците не ги прифатиа италијанските бранови па тие се правеа само на трибина ипол ќе беше јако ако поминеше цел стадион

кои иако очекував да биде полн сепак беше полупразен