Pinturicio
Forza Juventus !!!
- Член од
- 22 септември 2007
- Мислења
- 1.705
- Поени од реакции
- 109

Хех видете ја сликава ... ова е валјда од новте дресови. Кико во право беше бе брат жолтиов испадна голански:pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ваљда полесно е да се тргне одколку да се слика Амаури и да се стави мозе зафатен човек е:pos2:иначе за дресовите не коментирам уште ништо утре у 12 се ке се изјасни:wink:Tие даваа 30 милиончињаТака да како што се загреани не би ме чудело, само со навивачиве што ќе прават...
Инаку Казираги го објави младинскиот состав на Италија кој ќе настапи на Олимпијадата..Ми падна во очи, што има забележителен број на играчи кои се поврзани со Јуве,,,
Болдираните...
Исто така работа што ме боцна во око е следнава..На официјалната страна на Јуве,Паладино денеска го продадоа и одма е тргнат од листата, а Амаури е земен пред еден месец, а уште не е претставен, како играч, во тимот..Со бројка, и со се останато..Уверетре се сами, тука
Уффффффф... Еј лудило е зими се... Ми се свиѓа оти е со малку црно бели црти и тоа што се дебели... Баш е спуер... Forza JuveEEEEE!!!!!!:helou:
Da ne gi napraat pola crni pola beli, taka najglupo bi bilo.
Или барсаНе бе таман работа не сме ние Сиена :pos2: