Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
forcaaaaa!!!! 0-2
trezeguet!!!!da se znaj koj ke bidi najdobar strelec sezonava!!!
pozdraF:)

Ете тоа е одбранбената линија што ја сакам:vozbud:...Крискито да си земе гаќички од Орка :pos2:...Григера мислам дека го реши натпреварот....Сисоко ѕвериштеее ме остави без зборови
п.с Изглеа и глувците се вклучиле во италијанскиот футбал:pos2::pirat:

Wow сисоко почна да делува стабилно на средина. Григера не личи на него ќе му го собери местото на молинаро :).

Е сега можи да продолжи Раниери со експериментите. Го видовте на крај го префрли брацо десно а сисоко ојде пак на крило :) Ајде очекувам уште голој. Пукна Џенова ќе се подотвори сега видовте едно време и ди вајо се спремаше. Ќе биди интересно и второто. (ај белки ќе го видиме и Тиаго)

Тоа е се народе нека ни е честито победата:vozbud::vozbud::vozbud:

Црни Тиаго бе еднаш влегваш во игра покажи дека те бива за нешто освен за перење пари.

Конечно ја прекинавме црната серија. Малку морганти не е.а против Наполи ќе играме без Легро (а мислам нешто спомна коментаторов и за Каморанези ама неубо го слушнав)

Одлична игра, браво за цел тим, особено за Григера, Киелини и Сисоко. Ѕверишта!!! Ајде наредна недела и Наполи да ги тепаме и супер ќе биде. Форца Јуве!

Црни Тиаго бе еднаш влегваш во игра покажи дека те бива за нешто освен за перење пари.

Tiago не може да игра во иста постава со Nocerino се гушат меѓусебно

Инаку одличен натпревар ваков Јувентус сакам да гледам. Одлично изиграа сите, освен легро-пацерот од кој не ни очекувам ништо посебно).

едит: ги гледам киелини и раниери даваат интервју за SkyItalia:
Раниери вика дека бил задоволен од играта, од духот на тимот и исто така бил задоволен од тоа како изиграл Тиаго...
Киелини: Среќен што победивме, ги пофали григера и сисоко и кажа дека тиаго е голем потенцијал и дека не треба да биде отпишан...

Само се лажеме со победава момци...утре пак тапа игра, пак раниери крив.

Уште излегува со интервју, "Јувентус фанови, почитувајтеме за тоа што направив за Јувентус"- Што тоа он направи, ја потроши касата за тапа играчи, ја уништи играта на поединци.

Само се лажеме со победава момци...утре пак тапа игра, пак раниери крив.

Уште излегува со интервју, "Јувентус фанови, почитувајтеме за тоа што направив за Јувентус"- Што тоа он направи, ја потроши касата за тапа играчи, ја уништи играта на поединци.
Ајде да почекаме до тоа утре па потоа да коментираме:toe::pirat:

Листа на стрелци:
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Trezeguet[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Juventus[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]16 (1 pen)[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Borriello[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Genoa[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]16 (5 pens)[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Ibrahimovic[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]15 (8)[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Mutu[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Fiorentina[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]14 (5)[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Totti[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Roma[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]13 (3)[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Di Natale[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Udinese[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]12 (2)[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Del Piero[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Juventus[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]11 (2)[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Cruz[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]10 (1)[/FONT]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom