Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најголема грешка на Раниери му беше шо Григера го стави на централна позиција цел живот игра десно кај беше Стендардо?
Definitivno toa e najgolema greska, i malo dete ke go uvidi toa!
Utre tesko......................., ama ke tepame:)

Со бе тешко тепаме 3 разлика по 3 порази мораме да победиме веке....

Ајде момци повелете и составот туке...раниери ги прифаќа критиките од навивачите и го поткрепува тимот тука...

Денес мора да тепаме да се врати самодовербата во тимот! Мислам дека делпиеро ке даде 2 гола :vozbud:еден од слободен

Само ме интересира кои се овие : 45 Essabr,13 Vanstrattan..Немам слушнато за нив.Позз

Чим така пишува име и бројка значи се некои нови од младинците се ваљда!Што знам за вечер мислам дека Јуве ке тепа ама тешко е,кога се знае дека Џенова има напаѓач како Марко Бориело уф уф ке биде интересно тоа да се гледа!

Само ме интересира кои се овие : 45 Essabr,13 Vanstrattan..Немам слушнато за нив.Позз

Првиов може да игра лево/десно крило, 18години мислам има и доаѓа од азија некаде. А вториов е позајмен голман.

Каков Бориело...нема шанси да ни даде гол....прогноза X-2 второ полувреме ќе ги отвориме :vozbud:

Ајде конечно треба да тепаме. Осеќам кришито ќе заеби некоја :)

Не те сфатив.

П.с. пазете текстов :

Kako prenose mediji u Italiji, skauti Stare Dame su veceras prisutni na Velodromu u Marseju gdje ce u utakmici cetvrt-finala Kupa UEFA izmedju O.Marseille-a i Zenit-a promatrati dva igraca domaceg sastava.
Naime u pitanju su talentovani ofanzivni vezni Samir Nasri i eksplozivni lijevi bek Taye Taiwo.
Kako prenose mediji u Italiji, oba igraca su usmeno vec pristala na prelazak u Juve ukoliko se dva kluba dogovore, dok postoje spekulacije da je transfer Taiwa vec dogovoren.

Juve trazi novog fantasistu i Nasri se odlicno uklapa u taj scenario iako i dalje kruze glasine da se Juve itekako zanima za V.d.Vaarta i Diega.
Svakako, najveci evropski klubovi se otimaju oko dovodjenja ovih igraca dok mnogi izvjestaji govore kako Juve ima najvise sansi.

Ајде Фиорентина киксна, мора да тепаме да се оддалечиме :) Осеќам Паладино ќе им го бапне...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom