Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Трач.ком вика сме испратиле понуда за Досена (онај од удинезе шо личи на Дилавер Бојку) ЈАс мислам дека ќе биди зверска замена за Молиседанезгрешинаро. Друга алтернатива е гросо ама е многу стар. А исто така вика и за десно крило да го земеле Сања од Арсенал :) (а цените 6.5 ,11,11 соодветно) За сања неможам да коментирам послабо ми е гледан. Ви е шо мислите за Досена?

Трач.ком вика сме испратиле понуда за Досена (онај од удинезе шо личи на Дилавер Бојку) ЈАс мислам дека ќе биди зверска замена за Молиседанезгрешинаро. Друга алтернатива е гросо ама е многу стар. А исто така вика и за десно крило да го земеле Сања од Арсенал :) (а цените 6.5 ,11,11 соодветно) За сања неможам да коментирам послабо ми е гледан. Ви е шо мислите за Досена?
Па дефинитивно подобра замена од Молиседанезгрешинаро:pos2: ја незнам само зашто го земаа Стендардо да ја грее клупата ли?

Stendardo e mn dobar be. stub e odzad ama zs ne igra neznam a i mora daj molinaro da se majne me nervire nogo! Del Piero RulzZz!

Па дефинитивно подобра замена од Молиседанезгрешинаро:pos2: ја незнам само зашто го земаа Стендардо да ја грее клупата ли?

Сега против фиорентина треба да игра (киелини има неубав број на жолти картони).
А во нормални услов ти кој ќе клајш во прв состав? Киелини Легро или Стендардо ???
Чоекот е земен како замена во тимот.
Е сега можи треба да се проба против некој со киелини на крило како на почетокот :)

Сега против фиорентина треба да игра (киелини има неубав број на жолти картони).
А во нормални услов ти кој ќе клајш во прв состав? Киелини Легро или Стендардо ???
Чоекот е земен како замена во тимот.
Е сега можи треба да се проба против некој со киелини на крило како на почетокот :)
Секако дека Киелини ај се надеваме дека добро ке се покаже против фиорентина...абе златен Андраде да ни се врати:toe:

е да андраде фали многу во одбрана.Киелини прави многи збрки , мава со лактови во 16-етник :vozbud: хаха... Јуве Але!

Јухуууууу и занети и Јакинта ке ни бидат на располагање еве го составот за недела
1 Buffon
2 Birindelli
5 Zebina
6 Zanetti
7 Salihamidzic
8 Camoranesi
9 Iaquinta
10 Del Piero
12 Belardi
17 Trezeguet
20 Palladino
21 Grygera
22 Sissoko
23 Nocerino
25 Stendardo
28 Molinaro
30 Tiago
33 Legrottaglie
45 Essabr
И Раниери верува во фарина кој ке го води мечот дека ке биде фер тука
NEWS_newsseriea_1DDA0594DB634A9EA2647CA7B914857C.asp

Aman be luge. Uste se nadevate na andrade? I da se vrati ne vervam deka kje bidi mnogu dobar (dvapati ista maka ima so kolenoto). JAs pojke se nadevam deka krisito kje se podobri sezonava.

Леле ќе ги згазиме... осеќам. Нешто ми кажува дека лошо ќе си пројде Фиорентина во Торино. Занети ќе игра хухууу

Хмм.. И јас имам чувство дека Јуве ќе победи!Досега ова чувство ме нема изневерено, па ајдеее напреееедд!

И мене исто.. Јуве фанс феел дат јуве вил вин ! ком он

ајдемоооооооооооо

Да да редно е да се издуваме ко во старите добри времиња.моја прогноза 4-1

Aman be luge. Uste se nadevate na andrade? I da se vrati ne vervam deka kje bidi mnogu dobar (dvapati ista maka ima so kolenoto). JAs pojke se nadevam deka krisito kje se podobri sezonava.
Andrade e dzver i koga ke se vrati ke bide uste podzver. Inace Dosena ne mi se dopaga, a Sanja e sovrsenstvo ama arsenal nema da go pusti za nikakvi pari. Toa e.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom