FikoX
Impossible is nothing
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 2.850
- Поени од реакции
- 128
milan nema pobeda doma vo seria A
Epa vo sabota ce ja prekine serijata bez pobeda na domasen teren vo Serija A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
milan nema pobeda doma vo seria A
Epa vo sabota ce ja prekine serijata bez pobeda na domasen teren vo Serija A
Добро Мислиш.Милан во калчото се ужасниIgracite na Juve mnogu se motivirani...Mislam deka ke pobedime 0-2
Ах ќе нема наши навивачи на Џузепе Меаца(Сан Сиро) :poglava: Сите што сакале да купат карти за да го следат натпреварот морале да покажат документ дека живеат во Милано.Ова го прават за да се избегнат инциденти.Роналдо пак се повреди и најверојатно нема да игра против Јуве.
Со Милан ќе играме формација највероватно 4-4-2 Кој мислите дека треба да игра прва постава Јакинта или Дел Пиеро?
Camoranesi definitivno nema da igra. Ne e povikan nitu vo posirokiot spisok na Ranieri. Ali se nadevam deka Palladini ili eventualno Marchioni ke si ja zavrsat dobro rabotata. Mislam deka bi trebalo da se startuva so Del Piero i Trezege vo napadot ... ali kaj Ranieri nikad ne se znae. So saka neka prai ali sakam Zebina da go vidam prva postava zaedno so Legrootraglie , Chiellini i Molinaro vo odbrana. Za sredinata mora da igra Nocerino dobar e vo defanziva mora nekoj da igra flaster na Kaka. Se nadevam deka Ranieri znae so prai i neznam bas dali go ceka vistinskiot moment za Tiago. Mislam deka sega e eden od tie momenti ( a ke gi nema mnogu ) Tiago da pokaze sto znae i umee. Mislam deka Buffon ke bide man of the match, zaedno so jakinta koj ke postigne gol. pozz . ideme na pobeda .
1. Шо е работата со Каморанези
2. Мислам треба да го клај јакинта место ДелПјеро
3. Тиаго??? не треба да си игра со неуиграни играчи против милан. Освен ако планира да не победва.
Најдобар состав според мене
------------------Буфон---------------
---Зебина-Легро-Киелини-Молинаро
Маркиони-Ночерино-Занети-Недвед
-----------Трезеге-Јакинта-------------
Vaka
1. Camoranesi ima povreda na muskolt i nema da igra
2. Del piero ke bide na klupa pak izgleda, jakinta ke igra prva postava
3. Tiago ne e uigran (toa e fakt) ali isto taka fakt e i toa deka ima kvalitet
A inace za sostavot mislam deka gi pogodi site 11. I jas go imam istoto mislenje. Ke vidime utre. Moze eventialno Del PIero da go ufrli .... znaes sepak iskustvo golemo ima.
neka pobedi podobriot
Se znae koj e podobriot i po tituli i po momentalno klasiranje.So znaci Juve,0:2 tocen rezultat strelci Trezegue i Paladino