illusioner
Happyrotter
- Член од
- 20 јуни 2007
- Мислења
- 774
- Поени од реакции
- 15
Mojot tip ... juventus shampion vo serie a i mislam deka ne treba da ima diskusija za toaa ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
го гледам составот на Јуве на телетекст и се запрепастив.....одбрамбениве играчи за кило суви сливи да ги трампаш не ги бива.....некои имиња шо 20утакмици се на се немаат изиграно.
Се разочарав од Јуве вчера....дајте кажете утешете ме шо е финтава...до тренерот ли е до играчите....мотивација 0 како што кажува претходниот натпревар.
го гледам составот на Јуве на телетекст и се запрепастив.....одбрамбениве играчи за кило суви сливи да ги трампаш не ги бива.....некои имиња шо 20утакмици се на се немаат изиграно.
Се разочарав од Јуве вчера....дајте кажете утешете ме шо е финтава...до тренерот ли е до играчите....мотивација 0 како што кажува претходниот натпревар.
Tolku i ti go imas gledano Juve...
Zebina - No comment- Suspendiran 4 utakmici
Andrade 5 godini ja drzese odbranata na Deportivo
Criscito najgolemiot italijanski talent
Chiellini Zver
Grygera povreden - Ne e losh
Birindeli :kesa:
Boumsong neznam zashto ne go pushta
Legrotaglie ubica
Abe ajde se slucuva...se spremame za Roma na olimpiko slednoto kolo
јувентус доагаат од втора лига и пак се со подобар биланс од милан:kesa:Juventus - Udineze 0-1![]()
Juventus не еден играч
најдобар е во средината на ЈУВЕ според менеStvarno ne e. Ama kamoranezi e tesko zamenliv.