Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
го гледам составот на Јуве на телетекст и се запрепастив.....одбрамбениве играчи за кило суви сливи да ги трампаш не ги бива.....некои имиња шо 20утакмици се на се немаат изиграно.

Се разочарав од Јуве вчера....дајте кажете утешете ме шо е финтава...до тренерот ли е до играчите....мотивација 0 како што кажува претходниот натпревар.

го гледам составот на Јуве на телетекст и се запрепастив.....одбрамбениве играчи за кило суви сливи да ги трампаш не ги бива.....некои имиња шо 20утакмици се на се немаат изиграно.

Се разочарав од Јуве вчера....дајте кажете утешете ме шо е финтава...до тренерот ли е до играчите....мотивација 0 како што кажува претходниот натпревар.

Tolku i ti go imas gledano Juve...
Zebina - No comment :) - Suspendiran 4 utakmici
Andrade 5 godini ja drzese odbranata na Deportivo
Criscito najgolemiot italijanski talent
Chiellini Zver
Grygera povreden - Ne e losh
Birindeli :kesa:
Boumsong neznam zashto ne go pushta
Legrotaglie ubica :)

Abe ajde se slucuva...se spremame za Roma na olimpiko slednoto kolo

Ајде бе ... зошто се разочара? Не смеат ли да изгубат натпревар или што? Јас и пари изгубив во кладилница, па пак не сум разочарана. Се случува и се поправа после тоа ... ич не сум разочарана! Денес изгубија, утре ќе победат ... фудбал е тоа и ич не се потресувам!:bilder:

Tolku i ti go imas gledano Juve...
Zebina - No comment :) - Suspendiran 4 utakmici
Andrade 5 godini ja drzese odbranata na Deportivo
Criscito najgolemiot italijanski talent
Chiellini Zver
Grygera povreden - Ne e losh
Birindeli :kesa:
Boumsong neznam zashto ne go pushta
Legrotaglie ubica :)

Abe ajde se slucuva...se spremame za Roma na olimpiko slednoto kolo

bumsong e najgolem kikser a za legrotaglie da ne praam muabet!!! i ja sum golem fan na juve ama ovoj tim ne e za titula iskreno!!!eden almiron ne moze da go drzi sredniot red iako e dobar ama ne e VIERA so bese lani!! criscito e zver I MILAN I INTER PAZATE SE NAREDNATA GOD!! u mladinskiot pogon na juve igra ESPOZITO mn mlad igrac okolu 16-17 god!!! deteto e ubiec na golmani!!!!!:vozbud:

Немаа среќа ич последнава утакмица 3 стативи мавна Pinturiccio :uvo:
Со Рома очекувам победа! :olee:

Јувентус два месеци без Каморанези:vozbud:
Освен што го доживеа првиот пораз во сезоната, Јувентус во неделата остана и без еден од своите најдобри фудбалери, Мауро Каморанези. Додека беше на теренот натурализираниот Италијанец ги "влечеше сите конци" од играта на својот тим, но по половина час мораше да излезе од игра заради повреда на мускулите. Првите проценки зборуваат дека неговата пауза би можела да трае и до два месеци.
"Ќе треба да ги извршиме потребните прегледи, но сигурно е дека враќањето на теренот на Мауро нема да биде многу брзо", изјави докторот на Јувентус, Рикардо Агрикола.
И претседателот на торинскиот клуб, Џовани Коболи Гиљи, не ја криеше својата разочараност од повредата на Каморанези.
"Тој е еден од нашите најдобри фудбалери. Се плашам дека останавме без него на неколку недели", изјави Гиљи.
Во следното коло Јувентус го очекува првото дерби во новата сезона, и тоа на Олимпико во Рим против актуелниот лидер на табелата, Рома.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom