Фан Клуб: Италија

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки за победата, Италија после подолго време покажа игра каква што се очекува од светскиот шампион. Сепак Северна Ирска и не може да биде некое релевантно мерило за формата на Италија. Очекувам добри игри од Италија на Купот на конфедерациите.

Честитки за победата, Италија после подолго време покажа игра каква што се очекува од светскиот шампион. Сепак Северна Ирска и не може да биде некое релевантно мерило за формата на Италија. Очекувам добри игри од Италија на Купот на конфедерациите.
Па кога во прв тим не игра еден Гилардино или некој поквалитетни и од него (зборувам за оваа сезона) тогаш и 1-0 е добар резултат.Поздрав.

Честитки за победата.
Ме радува тоа што Липи им дава шанса на младите. :pipi:

Добро ја згазивме на Северна Ирска Денес Очекувам истото да се случи и против Нов Зеланд,И иГрање на Фоџа во прв состав,:helou:

Ќе ја даваат ли некаде Италија-Нов Зеланд

требаше на раиуно ама заглави и не верувам дека ке се одглави,Еднаш ке бива еднаш нема да бива,ај у пм,Сега нема што да гледам ,Ај дај боже да се опраа сликата,да си гледам голови:salut:

Одличен натпревар со многу голови и што е најважно победа на Италија. Играта не беше кој знае каква, ама ако се има предвид дека ова беше пријателска и се проверуваа сите расположиви сили, и вака е добро.

Амелиа - акреп! На топка не знае да искочи. . . гревови човече. Со ваква форма ич нека не се надева дека ке патува на светско.

Ја гледаше некој како што читам на овие live-coment што пишуваат кога влегол пирло ги разбудил италјаниве и бил главен виновник за вториот и третоит гол може некој да објасни што гледал?

I od mene 4estitki za pobedata ,Dobar natprevar samo Amelia mnogu los ,mozebi treba sansa da mu se dava na Desanktis mozebi toj so nekoi dobri partii kes se izbori za 2 golman,So vakvo branenje na Amelija tesko deka ke ode na svetksoto,Marketi i DeSanktis se najgolemi konkurenti za negovoto mesto,Na 15 igrame so Usa Kup na konfederacii

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom