Фан Клуб: Интер

И после ми зборите тука Барела не бил глуп кога го вади Инза од игра со жут картон… Кретен невиден.

Лапај си титула и 8M награда.
Ova smesno e, od kup so poveke utakmici 4 dobiva sampionot, tuka so 2, 8.

Bolji bevme, crveniot presudi i loso ke bese da ne se dobie vakov umren napoli so igrac manje.

Osakateni ideme na Fiorentina bez pola sredina, ama bar Lautaro ni vlaga vo ritam, strasna sezona sega za sega.

Барела ја сјеба со жутиот, ради глупав приговор и со ова ги пропушта Фиорентина, во пакет со Хакан. :facepalm:
Ниеден жолт нема добиено ради старт, сите му се заради приговор. Каписла е.

Лапнавме пехарче, ајде сега целосен фокус на она најбитното за нас сезонава Серија А.

Ниеден жолт нема добиено ради старт, сите му се заради приговор. Каписла е.

Лапнавме пехарче, ајде сега целосен фокус на она најбитното за нас сезонава Серија А.
Мавта со тоа рачињата како средношколка на концерт на ДНК, и ја би го пожолтел денеска. Чиста ја зема топката, ама го збодна убаво со копачка после тоа. Требаше да си свирне фаул судијата како што свирна и он одма САФ, раце горе. :pos:
Автоматски споено мислење:

Тајон Буханан
0 утакмици.
0 минути.
1 трофеј.

Последно уредено:
Како може картони во суперкуп да поврзат со првенство? :tapp:

Со Фиорентина е премногу важен натпревар за нас, џабе сме лапале 8 милиони ако не победиме таму. Од друга страна, сега барем нема ризик да го пропуштат дербито.

Како може картони во суперкуп да поврзат со првенство? :tapp:
А картоните од првенство не важеа во суперкуп :pos: Бизарно такмичење гробот мајчин да им го ебам.

Заслужено освоен Супер Куп, добра доминантна игра со многу самодоверба.
Санчез покажа дека има уште во него квалитет, и најдобра позиција за него е позади Лаутаро и Турам.

Арнаутович како пензионер на пријателски натпревар. Нема корист од него.
Дармиан е лош во офанзива, треба да се проба новото дете. Не знам што е проблемот со Демфриз.
Барела одигра одлично со Лацио а денес повторно променлив, жолтиот картон целосно непотребно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom