Фан Клуб: Интер

Тепаме, ама очекувам интересна утакмица шо може да има 5 6 гола. Отворен фудбал ќе биде воа вечерва го сеќавам. Успат Тегла на арените брат друго нема. Сеа која арена ќе биде ќе видиме.

Ќе оди бе некој на утакмицата со Атлетико ? Гледав карти, ептен солени се и тоа со двоглед да го гледаш натпреварот.
Не знам зошто Атлетико нема сеуште извадено за гостински навивачи карти, како оди процедурата да не знае некој ?

Многу убав фудбал играме оваа сезона, со изградени акции и само чудо е како не успеваме да дадеме повеќе голови. Вечерва минимум 3-4 одлични шанси, две пречки и некој зицер кој заврши во гол аут.

Инаку тотална контрола на мечов од старт до финиш. Лацио играше онолку колку што им дозволивме, кога им ја препуштивме топката.

Турам олабави со асистенциите бе, шутирај друже... :D

Ова денес беше фудбалска лекција од прва до последна минута. Покажување цврст карактер и решителност, сакаме финале јасно ставено од прва минута.

Ваков фудбал јас не памтам да играл Интер, буквално секој си ја знае позицијата каде треба да прими топка и да ја проследи странично. Дали Лаутаро, Турам или Барела ќе влезе меѓу одбраната и средниот ред на противникот.

Во понеделник одиме да освпиме, ќе ти ибам Наполи смрдените.

Ова денес беше фудбалска лекција од прва до последна минута. Покажување цврст карактер и решителност, сакаме финале јасно ставено од прва минута.

Ваков фудбал јас не памтам да играл Интер, буквално секој си ја знае позицијата каде треба да прими топка и да ја проследи странично. Дали Лаутаро, Турам или Барела ќе влезе меѓу одбраната и средниот ред на противникот.

Во понеделник одиме да освпиме, ќе ти ибам Наполи смрдените.
Друг пат внимавај кога пишуваш вакви постови пошо Урко може да дојде и да ти каже дека обично во јануари Инзаги чоукал и неговите тимови се распаѓале, башка годишно примале по 55 гола во просек.

Ненормално добро кликнаа Турам и Лаутаро, веќе имам пишувано за ова али од меч во меч се гледа се поголем и поголем напредок и подобра хемија меѓу нив двајца и мене лично ми се најдобриот тандем на напаѓачи во Европа моментално. Но, не се само они двајца, одлично кликна цела екипа, средниот реде везе, бековите исто доставуваат нон стоп, одбраната да не зборам, едноставно Инзаги ги сложи коцките во неговата трета година од мандатот во Интер и драго ми е што управата му даде време и кредити и го остави да си работи и во услови кога ги имаше исполнето сите критериуми за отказ. Е сеа на него и на момците е да не ја усерат работата, зашо џабе и добра игра и убав фудбал и се ако дозволат мртвине Јувентус да им земат титула, тука ќе мора највеќе да се покаже донот Инзаги и да ги измотивира и изменаџира играчите во критичните моменти од сезоната.

Тепај ги сеа Наполи 18-0 и нека знае Јадранот после.

Фала му на Конте за скудетото, ама Дон Инза мене ми е многу поомилен тренер од него. За око играме фудбал, многу голови, а и не е пичка ко него да плаче секој прелазен за играчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom