Nik20
Неверификуван член од немаштија
Тепаме, ама очекувам интересна утакмица шо може да има 5 6 гола. Отворен фудбал ќе биде воа вечерва го сеќавам. Успат Тегла на арените брат друго нема. Сеа која арена ќе биде ќе видиме.Тепаме?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тепаме, ама очекувам интересна утакмица шо може да има 5 6 гола. Отворен фудбал ќе биде воа вечерва го сеќавам. Успат Тегла на арените брат друго нема. Сеа која арена ќе биде ќе видиме.Тепаме?
Друг пат внимавај кога пишуваш вакви постови пошо Урко може да дојде и да ти каже дека обично во јануари Инзаги чоукал и неговите тимови се распаѓале, башка годишно примале по 55 гола во просек.Ова денес беше фудбалска лекција од прва до последна минута. Покажување цврст карактер и решителност, сакаме финале јасно ставено од прва минута.
Ваков фудбал јас не памтам да играл Интер, буквално секој си ја знае позицијата каде треба да прими топка и да ја проследи странично. Дали Лаутаро, Турам или Барела ќе влезе меѓу одбраната и средниот ред на противникот.
Во понеделник одиме да освпиме, ќе ти ибам Наполи смрдените.
Фала му на Конте за скудетото, ама Дон Инза мене ми е многу поомилен тренер од него. За око играме фудбал, многу голови, а и не е пичка ко него да плаче секој прелазен за играчи.