Фан Клуб: Интер

Ovoj Ausilio go sledi dosta dolgo vreme, uste svetskoto dur traese, veke godina i nesto se povrzuva so nas, se nadevam dobar skauting biznis e i ova, slicno ko i Bisek.

Od toa sto go gledam nalikuva na Cuadrado tip na igrac, poofanziven e od bekovite sto momentalno igraat vo tim, i levo i desno moze da igra sto e plus za nas, so toa sto ke mu treba vreme da se adaptira na pozicija wing back, nema golemo iskustvo vo takva formacija.

По тоа што гледам, главна маана му е што центаршут не може да убоде, а и нашава игра тоа е клучно би рекол. А добра ствар е што може да игра и лево и десно.

По тоа што гледам, главна маана му е што центаршут не може да убоде, а и нашава игра тоа е клучно би рекол. А добра ствар е што може да игра и лево и десно.
Не дека Дамфрис убодуе, Дамфрис ако е во нешто катастрофален тоа се одлуките што ги носи во задња фаза на акциите, и центар шутевите што ги упатува, не го бива за ова ама од година во година напредува.

Не знам што се курчи овој за нов договор, вака ако тера он најверојатно ќе биде следната продажба на тимов од која ќе инкасираат добра сума на пари.

Не дека Дамфрис убодуе, Дамфрис ако е во нешто катастрофален тоа се одлуките што ги носи во задња фаза на акциите, и центар шутевите што ги упатува, не го бива за ова ама од година во година напредува.

Не знам што се курчи овој за нов договор, вака ако тера он најверојатно ќе биде следната продажба на тимов од која ќе инкасираат добра сума на пари.
Па да, се слагам дека овој може да биде upgrade на Дамфриз, бар има дриблинг и пробивен е. За договоров, му нуделе 3.8М, бара 5. Реално, не заслужува 5, нека го спакуваат некаде летово.

Не, него главна маана му е што е црнец од Канада, таквите во Италија се осудени на пропаст уште недојдени. Ќе добие после втор меч ако игра лошо ука бука и мајмунски крици од трибини, ќе се спакува и ќе си отиде со првиот авион. Дај Боже да грешам секако, топ би било да убодеме уште еден бек за ситни пари.

Зошто секој нареден аватар ти е полош од предходниот?
Не сум Џејмс Камерон брат, не глеам такви филмови, него прашај го.

heheehe да се насмееме малце додека отворено ме мразите и ми посакувате лоши работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom