Фан Клуб: Интер

Многу убав фудбал играме, течни акции и транзиции, само некогаш фали малку повеќе фокус и храброст во завршницата од нападот. Не мора секогаш потез повеќе и додавање, нека шутираат повеќе.

Kakov igrac e Lautaro obobobo kakov napredok ima, vo prav lider i klasa prerasna, a 26 e, uste prostor ima za progres. Kapak na sve lojalen i veren na klubot, celosen paket na igrac kakov sto sekoj klub bi posakal da ima.

Simone Inzaghi (Italian pronunciation: [siˈmoːne inˈtsaːɡi]; born 5 April 1976) is an Italian professional football manager and former player. He is the head coach of Serie A club Inter Milan. Inzaghismo ( Italian pronunciation: inˈtsaːɡi:smo] a new total football.

Шампањ фудбал со Мхитарјан,Хакан и Ачерби. Сите тројца незаменливи на своите позиции и испаднаа клучни играчи сезонава со нивниот придонес,иако можеби горе долу веќе беа отпишани од фудбалскиот свет.

Il Demone da Piacenza :)

Успеа и да направи една преубава атмосфера да владее во тимот за разлика од боксерските мечеви на кои што бевме навикнати.

ГОЛЕМ Е ОВОЈ ИНТЕР.

Attachments

• GAdEz4PWAAEKvEC.jpeg
    GAdEz4PWAAEKvEC.jpeg
    237,3 KB · Прегледи: 14
Го гледав мечот со Удинезе репризно, бидејќи го пропуштив директниот пренос. Играме предобро, не сум уживал вака во натпревари на Интер ни кога освоивме триплета ни кога ги имавме Роналдо, Виери, Рекоба... не викам дека сме подобри сега, голема улога игра и тоа што квалитетот на лигата опадна, ама натпреварите се за мерак.

Не е некое мерило со вакви екипи, и кога велам вакви не мислам на екипи од рангот на Удинезе туку на екипи кои не ни играат висок пресинг, не ни ја замараат одбраната и не оставаат да направиме build-up лесно и без отпор. Пресингот намалува време за ефективна игра и според мене е единствен начин екипи од лигата да ни се спротистават.

Ајде да ги добиеме и Сосиедад и да завршиме прво место и во групата, тоа би било перфектна полусезона.

А кој пишал дека Сомер е лоша замена?
Ти. Памтам како вчера да беше кога пишуваше дека со продажбата на Онана сме изгубиле многу, Сомер бил падавичар и второразреден голман, не знаел со нога да игра, а и плус од далеку вака ти изгледал дека е педер и можел да ја наруши атмосферата во тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom