Фан Клуб: Интер

Шампионско издание реални да бидеме, тимов делува созреано, дораснати се за големи работи и језиво тешко ќе ни биде ако не достават на крајот, иако стојам на тоа дека ако постои шанса некако да се засили тимов зимоска, нарочито нападот, инстантно треба да се искористи без размислување.

Знаев декес дека не губиме, а ако издржиме прво да не губиме, ќе ги осакатиме на физички план второ, ете ја ротацијата на Инзаги во ЛШ како денес се одразува, од друга страна Наполи во Мадрид душа оставија. Предноста можеше да биде и далеку поубедлива, иако и Сомер достави, страшна партија и од него, страшна.

Вака не сме ги измочале Наполи тука од кога пратиме фудбал, ова стварно е така, прв пат вакво монструозно издание на овој, за над, доста незгоден терен. Дон Инза мастерклас би рекол не?

Штета ова со Вања заврши како што заврши искрено повеќе го слушав коментаторов, од што гледав, и нормално победава нема да ја доживеам онкак како што би ја доживеал во некои понормални околности. :(

Никаков ќеиф од победава од ова што го читаме за случајот, стомак ми се превртува. Повеќе читав по нет и слушав пренос од натпреваров. Нека му прати некој табела на Сладоледџија додека се уште во игра, за месец дена доцна ќе биде.

Машки изиграно, сите на ниво. Сомер одличен, конечно имаше работа. Морам да го пофалам Дармиан, на човеков игра страшно добро.
Тоа што ме радува е одбраната, конечно гледаме, цврста одбрана која бе прави глупи киксови или испаѓаат на некој глуп начин. Денес само со Ачерби како прав стопер, добро Де Вриј се повреди.
Ги осакативме Наполи.
:oleee:

Нема да тепаме, ќе ги отепаме.
До нареден викенд имаат пауза, нема утакмици сееде несела сеа, мислам вечерва ќе се истрчаат до максимумот.
Поодморени ни се играчите, не бркавме резултат од прва минута против бенфика како наполи со реал. Имаме подобра форма подобро уигран состав. Наполи сеа смени тренер, да поведеме и ќе се скршат мислам. Нас ни треба победа и само победа ако сакаме скудето, свесни се за тоа и мислам уште одма ќе тргнеме јако.
Реков ќе ги отепаме. Искрено ништо не видов од утакмицава. Преокупиран сум со дешавкава кај нас, волку потресен не сум бил.

Реков ќе ги отепаме. Искрено ништо не видов од утакмицава. Преокупиран сум со дешавкава кај нас, волку потресен не сум бил.
Треба да сме нервозни, а не потресени
Автоматски споено мислење:

Инзагизмо. IMG_1252.jpeg

Последно уредено:
Со вакво лого ќе сме играле викендов, „во чест на Трансформерс“.

wtf.jpg

Нека заврши сезонава и нека најдат некој саглам спонзор за дрес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom