Фан Клуб: Интер

Демек искочил Барела па големиот Фратези ја донесе победата, а тој е уште изгубен случај, убаво коментиравме летово, дури зимоска таму ако се ухода и заигра у прва постава.

Не знам за Фратези, ама ти си сигурно изгубен случај :)

Ултрасите на Интер ама и сите навивачи денеска ќе му го направат животот пекол на ѓуптинот :)

Добро прво полувреме, влегуваме во шанси и малце повеќе среќа да имавме сега ќе водевме. Рома топка не фати, не смееме тука да пропуштиме 3 бода.

Ништо нека не менува само некоа продолжат со исто темпо.

Би сакал да го видам Сенси, ако не се повреди на загревање нормално...

На крај краева да го искористиме бар дур е здрав

Edna od najlosite investicii vo istorijata na investiciite bese ova so svircinjava za koga ke doprel topka lukaku ...
3 dopiri imase majka umrena da mu ebam, kopile gnasno.

3 gola minimum trebase da daeme, tragedija ke bese i bod da zemea roma denes, za pobeda muabet da ne praam, gotov e murdzo definitivno.

Ретко пичкарска екипа е Рома. Многу слатка победа особено што утакмицата ја реши Турам, а Лукаку дали вкупно 10 секунди ја имаше топката, односно пет пати по 2 секунди.
Залевски лиглето од што му се сврте во глава трчајќи по Думфриз веќе не знаеше како па се фрлаше у туѓи лакти и колена за да лежи по терен. Мареска еден тон погрешни одлуки имаше.
Се на се дробење. Фалеше еден гол у прво за да ги попарат во второ ама и вака не е лошо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom