Фан Клуб: Интер

greota od poluvreme, srekni sto ne zaminaa na pauza so negativa. Od 13ta minuta so Bolonja sansa za gol uste neame napraeno. Loso ke e i ova denes ako ne se pobedi, vlagaat vo (mini) kriza taka rezultatska, mora da se dobie torino denes milom ili silom.

Порано се лапаше дијазепам, помага коа играат Интер. Од коа стаивме нови плочки у вецено лапам рицинусово уље одам и зјапам, поубави се од играва ем прочистен си.

На екипа со Лазаро и Беланова како бекови плус она стапон жолт и изгубеноно црнче да не можеш да им мрднеш 45 минути е сериозен проблем.

Дон Инза мастерклас. :D
Во гости 4/4 и 10-0 гол разлика.
Не сјаевме денес али со тројната замена во 50 и некоја минута малку живнавме.

Прво полувреме очај.
Второ до тројната замена, мртви, од првата шанса дадовме гол, после веќе беше полесно, на крај испадна и убедлива победа.

На крај лесно тепавме, ама не смее да се игнорира фактот што имаме големи неконстантности во играта, ко после водството од 2-0 со Болоња или денес цело прво каде извлековме на крај икс за да се иде на пауза. Недопустливи се овие блекаути кои у глобала го коштаат овој папаков на клупа сеуште да има 0 големи титули позади неговото име, не знам како може да дозволи таков нефудбал да играме после недели тренинзи и спремање на тимов.

Среќен сум за победава нормално само ме плаши тимов да не западне пак у некој црн период на сред сезона и да не знаеме у која насока се движиме едно месец и нешто. Не смее до тој степен нештата да излезат надвор од контрола и оваа година, ќе се шлогирам ако се деси ова.

Следи Салзбург дома, лоша увертира имаа овие пред утакмицава, изгубија дома од Ласк, а па и голем кур каква увертира имале богдачува, тепај ги рутински и со една нога си у следна фаза, запечати го тоа само следната у гости и ајт.

Јакото нешто па измените демек ја донеле победата, шаблонски измени, тие се играчите тие секогаш влагаат обично во ист временски период секоја утакмица.
Демек искочил Барела па големиот Фратези ја донесе победата, а тој е уште изгубен случај, убаво коментиравме летово, дури зимоска таму ако се ухода и заигра у прва постава. До тогаш ќе го гледаме Mиктаријан како губи топки у опасна зона и се мотка лево десно. Проток у средина нема, кај у таа фаза не сме у форма и не можеме игра да поставиме па уште фали и Дармијан на десно крило.
Ок е Инзаги со Дармијан, не претерувај да почнеме да го мразиме човекот, во ред, 35 години има и не е Занети па да мора да игра секоја утакмица. Ок е, не форсирај и не замарај. Павард има 300 утакмици у низа по 90 минути играно, дошол големиот стручњак Инзаги и му вика еј мали ти уморен си те гледам ајде на клупа малце Дармијан е спремен.
И тој Квадрадо мртвиот куртон џабе го земавме, среќа Џанго е у форма кога игра па не се осеќа дека сме тешко дно на десен бек. Кога не игра тогаш може да видиме на што личиме уствари. Ко првите 50тина минути вчера, Барела едно време избега од таа десна страна па пробуваше лево со Димарко да напраат вишок и некоја акција. Сва среќа тој Аугусто се погоди и не се осеќа неиграње на Димарко, опасни леви бекови склопивме.
И напад фали, тешка коцка се деси летово со ваков штур и мртов напад, никогаш сме немале послаби напаѓачи, огромна среќа е што Лаутаро и Турам се у топ форма и ја влечат екипата сеа за сеа. Зимоска под хитно да се купи шпиц, Тареми Мареми кој сака нека е.
А да, и што побрзо увидат дека кикснаа со Брозовиќ и неговата позиција, нека почнат да бараат заден везен играч доека не дознале сите дека сме преслаби на таа позиција у фаза на организација на нападите, па да ни набиваат цени коа ќе прашаме за некој везњак. Почни да ровариш кај оној Копмеинерс од Аталанта.

Мики со мозочен удар игра првиве 10 минути.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Зашо Турам не игра од прва минута да ми не знати...

Убедливо најдобра комбинација напред ни е Лаутаро -Турам
Автоматски споено мислење:

Пред секој натпревар ќе јадам гомна за Алексис.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom