Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој да ми кажувал лани дека ќе излезе Барела у дерби у 63ра и ќе им дадеме уште 3 гола и ќе везат играчиве поштено би го направил луд. Каков тим склапаат секоја година без пари, тек да имаат финансии ко премиерлигашиве.. ѓаволски добра работа прават Аусилио и Марота, може ние до утре замерки да им бараме. А Павард и Фратези уште и не заиграле редовно…
Павард нема уште цапнато на терен. Замисли…Некој да ми кажувал лани дека ќе излезе Барела у дерби у 63ра и ќе им дадеме уште 3 гола и ќе везат играчиве поштено би го направил луд. Каков тим склапаат секоја година без пари, тек да имаат финансии ко премиерлигашиве.. ѓаволски добра работа прават Аусилио и Марота, може ние до утре замерки да им бараме. А Павард и Фратези уште и не заиграле редовно…
Голот на Турам е 80% негов, феноменален пас преку грб за Џанго.Лаутаро не даде ниту еден гол, убеден бев дека барем 1 ќе даде денес но ова е најмалце битно, башка изигра и он одлично нарочито во второ (пенал изнуден и асистенција).
Да, ме мрзеше да едитирам не го приметив тоа сеа баш ми излезе хајлат, иако после пасот на Џанго ко да умре акцијата ама Турам даде феноменален гол. Оној Тиав или како и да се изговара тоа, па за едно 3 гола денес директно потфрли, после првиот гол дадоа еден успорен кадар од Жиру и кој поглед му го имаше дадено, земал на дерби паѓа од ништо и очекува фаул да му свират у ситуација кога судијата комотно може да продолжи игра и после со ВАР да интервенира. Типичен пример на немање искуство и знаење за вакви мечеви.Голот на Турам е 80% негов, феноменален пас преку грб за Џанго.