Фан Клуб: Интер

Не треба да е предмет на никаква дискусија евентуалното носење на Павард, ваква прилика во ваква ситуација ко нашата се укажува еднаш и прашање кога пак, според сите ебани параметри ова би бил фантастичен трансфер.
Дали зашто дефакто ни треба стопер назад, дали зашто за таа сума денес да донесеш ваков играч, со вакво искуство на ниво на тим и репка, дали зашто истиот е само 27 години ...

Што повеќе после заминувањето на Шкринијар? Не јеби маркез, ќути си и моли се да не пропадне и овој трансфер, што како тргнало летово, има прилично големи шанси да се деси.

Баш памтам кога беше нареден Самарџиџ му реков на Марли уживај, и после медицинскиве и све Интер едноставното може да го искомплицира, не дека по нивна вина пропадна трансферот ама сепак од искуствава летово, не би се летал сеуште со Павард иако е потврдено и од Марота дека се преговара активно за да се донесе, вчера пред меч кажа.

Реков, ако се донесе, добива нова димензија меркатово, ама истовремено мора да седнат на маса и да размислат за ново име напред, мене не ми текнува на некоја помлада достапна варијанта, а да е добра, не ни има таков со кој тимов се поврзува, или Алексис ќе е или некое изненадување, пријатно или непријатно :)), сигурно би требало да се носи играч нарочито ако Кореа си иде, најверојатно у Торино.

Последниве денови можни се 2-3 нови засилувања.
Павард ќе ја комплетира одбраната. Мислам дека е идеално решение.

Можно е да дојде Переира како слободен играч, иако шансите за тоа се мали. Најверојатно тоа зависи дали останува Сенси.

Санчез може да биде замена за Кореа, иако ќе биде тешко да се најде купец...
Санчез имашен добра сезона во Франција и во секој случај е подобар избор од Кореа.

Ако се реализираат овие трансфери, ќе имаме конкурентен тим за скудето.

Факт е дека можеше многу повеќе и подобро. Имаме меркато со позитива од над 100м евра, имаме тим за кој треба малку да биде и во најдобрите во Европа.
Сепак кинезите се одлучија да прават пари и да се надеваат на чуда од Марота и Аусилио...

Квадрадо после утакмица им викал у соблекувална на другите - „Диќ, шо му е на судијава, еден пенал не даде“.

Дечки, има ли некој тука што е член во Армата Македонија? Ми треба помош за карти, нека ми пише ПП. Фала однапред.

middle-finger.gif

Ди Марцио вика опција за откуп од 15 милиони ама ако се исполнат некои клаузули, ваљда ова со ЛШ пласманот ќе платат 12.
Како и да е океј цена, со оглед на тоа што можеше да иде на обични позајмици. Не дека и вака нема да испадне обична позајмицата ама да навиваме за Марсеј годинава у француско :D
Мада каква среќа имаме, 14то место ќе завршат.

Па коа даваш пари за лик како Туку Кореа шо хајлајтс од Интер му е како прави скара, реално е да очекуваш слаб пласман.

Ги гледав со Мец пошто ги имав играно да тепаат ама ја толку лоша екипа како Марсеј немам видено, оној тренерот Марселино со 30кг скока покрај аут линија а неговите играчи неможат пас на 3 метри да погодат. Изгледаа како ФК Обреновац, искрено би се изненадил ако фатат ЛШ, не само што делуваа неорганизирани туку и физички комплетно неспремни, оној Верету само што не умре на терен, Обамејанг главна ѕвезда.
Али добра цена извадивте ако фатат ЛШ.

Otide Korea oficijalno, fala mu za apsolutno nisto osven za debito koe go imase vo timov koe bese spektakularno, bukvalno samo po toa ke ostane zapameten.

Vo megjuvreme Alexis isto oficijalno vo Inter kako sloboden igrac.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom