Фан Клуб: Интер

Ајде првиот тим што е најдобар италијански тим последна декада, ама и школата не се заебава. :icon_mrgr:IMG_20230521_234552.jpg

Стара мурињовка е ова :D
Да ги растерети малку неговите за полагано да ни ја дупнат главата.

Само што и да се деси на 10ти јуни за мене финалињата беа со Барса и со комшифчињата :D

Ако некако се оствари тој промил-шанса освоиме лш,тоа за мене ќе е тродупло поголема радост у успех од 2010та и фамозната триплета.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Стара мурињовка е ова :D
Да ги растерети малку неговите за полагано да ни ја дупнат главата.

Само што и да се деси на 10ти јуни за мене финалињата беа со Барса и со комшифчињата :D

Ако некако се оствари тој промил-шанса освоиме лш,тоа за мене ќе е тродупло поголема радост у успех од 2010та и фамозната триплета.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Јасно, ама јако го одбра моментот после мизеријата со Наполи да ни каже дека сме импресивни :pos:

Ај не туку ми цвикајте овде, санкир Curva Sud сте... битно да сме учествувале, финалето помина, драпај си јајцава...
А бре глата че му ја дупниме море ЈЕЈ!!!
Па тој Халанд, па тој Дебрујн, ајдемити Гундоган, а и онај поштен шо се прај келезанкана.... крФ че сера и че моча едно 2 недели од ко че почни распусто :)

Не разбирам како може некого КУР ДА ГО БОЛИ за финале? Што сме ние, Салернитана? АБЕ ДАЈ МИ ТИТУЛА ЌЕ ТИ ЕБАМ И СИТИ И ГЗ МАЈЧИН У ПИЧКА.

Добро бе класика Пеп, секогаш за сите истото го збори.
Спалети убаво изреагира еднаш на прес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom